Neler Yeni

1500 tlyi geçmicek oyuncu kulaklığı önerisi

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
başlıkla aynı
Steelseries arctis 5, çok memnunum yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Ancak kulaklıklarla tek tecrübem kaliteli internet kafelerdeki kulaklıklardan ve kendi kulaklığımdan ibaret o yüzden işten anlayanların da cevabını bekleyebilirsin kral

Seran_Tk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Burak ŞERAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steelseries arctis 5, çok memnunum yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Ancak kulaklıklarla tek tecrübem kaliteli internet kafelerdeki kulaklıklardan ve kendi kulaklığımdan ibaret o yüzden işten anlayanların da cevabını bekleyebilirsin kral
eyvallah saolasın değerlendiricem

Erimtan

80+ Bronze
Logitech in yeni modellerine bakabilirsiniz g435 👍🏻

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Logitech in yeni modellerine bakabilirsiniz g435 👍🏻
Aynı şekilde ben de bu kulaklığı önerebilirim kullanıcı yorumları çoğunlukla olumlu fiyatı da belirlediğiniz üst sınırın altında kalıyor ki bu iyi. Fakat benim kafama takılan nokta mikrofon kısmı. Alışılmışın dışında bir yapısı var kullanan veya deneyimleme şansı olan arkadaşlar varsa daha sağlıklı fikir verebilirler.
Arctis 7 kullanıyorum ve çok çok memnunum gerek ses gerekse mikrofon kalitesinden bu zamana kadar hiç bir şikayetim olmadı. Lakin Steelseries ürünlerinin Türkiye fiyatları bana biraz fazla geliyor. 1500 tl altında fiyatlara kablosuz kulaklık alabilme imkanı varken sadece steelseries olduğu için kablolu kulaklığa daha fazla para ödemeyi pek içim el vermiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,598
Üyeler
166,574
Son üye
Berk903
Top Bottom