Neler Yeni

15000-20000 TL Kasa Toplayacağım

echoes

80+
Katılım
26 Aralık 2021
Mesajlar
493
Herkese iyi günler arkadaşlar, ben uzun zamandır hazır sistem almayı düşünüyorum ama son zamanlarda parçalari tek tek alıp toplamak çok daha mantıklı gelmeye başladı. Çünkü genelde hazir sistemlerde bazı parçalar sorunlu oluyor veya benim istemediğim türde oluyor, ama parçaları tek tek istediğim şekilde ve ayrıca daha uyguna da alma şansımız oluyor. Tek sıkıntım daha önce hiç kasa toplamadim, mesela ramleri takabilirim videolardan gördüğüm kadariyla tirnaklari çıt yapana kadar bastırıp takıyoruz, ama bir sürü kablo, pin oluyor filan onları nereye takacağımi bilmiyorum, korkarim yaparken :/ bu konuyu nasıl halledebilirim öncelikle bu konuda fikirlerinizi istiyorum.
Ardından da başlıkta belirttiğim gibi 15-20 bin TL arası, genel olarak moba, FPS tarzı online oyunlarda kullanacağim, belki yayın da yapacağim,*burasi önemli: rgb olmayan*, ışıklı fanlar, ışıklı ramler filan kesinlikle bana göre değil, mümkün olduğunca sade ve şık olmasını sevenlerdenim. Tabii ki görünüşten ziyade kaliteli ve sorunsuz parçalar olması da çok önemli. Havalandırması iyi kasa olması da çok önemli çok sıcak bölgede yaşadığım için. Bir de intel-nvidia ikilisi kullanmak istiyorum artık ben dostlar. İntel ve nvidia teknolojisi deneyimlemek istiyorum hayatımda ilk kez. Tüm bu söylediklerim doğrultusunda, bütçeme uygun ve uyumlu parçalar söyleyebilir misiniz rica etsem. Ben fırsat oldukça dediğiniz parçaları sürekli akakce'den takip edip güvenli, indirim bulduğum an alacağım. Şimdiden çoook teşekkür ederim yardımcı olan herkese.

Edit: söylemeyi unuttum bir de overclocking yapmayacağım, o harfleri tam bilmiyorum parça isimlerindeki ama overclocking yapilmayan parçalar olursa maliyet açısından da daha iyi olur hem galiba
 
Son düzenleme:

By_melih

80+ Bronze
Katılım
23 Mayıs 2022
Mesajlar
549
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Melih Ege Özay
Arkadaşlar benimde böle sisteme ihtiyacım var ne önerirsiniz
 
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
13,233
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,021
İsim
Diyarhan
İlk önce indirimi bitmeden Rx6700xt dual modeli alın.

Ardından diğer parçaları indirimle almaya çalışın. Amazon tekrar R5 5600 kampanyası yapacaktır 3200tl ye onu alın. Crucial bellekler sık sık düşüyor onu da alın.

1tb ssd ler amazon germany de olsun indirimde oluyor.

B550 kampanyası için bir şey diyemem ama @Ckribrahim i takip edin

SSD Anakart ve Ram indirimlerine sık denk geliyor. İşlemciyi amazondan alırsınız ekran kartını da hepsiburada dan alırsınız. Cebinizde monitör paraıs kalır.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
906,756
Mesajlar
8,302,602
Üyeler
140,693
Son üye
kubiinel
Top Bottom