Öneri 15000 TL Bandında Direksiyon Seti Önerisi

Distribütör garantili ürünler markanın ülkedeki resmi distribütörü tarafından temin ediliyor. Logitech için bu distribütör Penta Teknoloji'dir. İthalatçı garantili ürünler ise markanın resmi distribütörü dışında bir firma tarafından yurtdışından ithal edilen ürünlerdir. Garanti hizmetini ithalatçı firmalar kendisi sağladığı için güvenilirliği çok değişken oluyor. Kısacası distribütör garantili ürünler genel anlamda garanti açısından daha güvenilir olur diyebiliriz. Garantiyi çok kafana takmıyorsan ucuza ithalatçı garantili alabilirsin.
hocam anladım ben bir arkdaşa sormuştum onun bilgisi vardı biraz o bana g29 g920 lerde garanti çöp dedi götürürsen kullanıcı hatası diyorlarmış

G29 dışı bakma kanka fiyatlar her zamanki gibi Yükselip indirim ayağına düşüyor geri :D

hocam anladım ben bir arkdaşa sormuştum onun bilgisi vardı biraz o bana g29 g920 lerde garanti çöp dedi götürürsen kullanıcı hatası diyorlarmış
Daha önce Penta Teknoloji ile garantilik bir durumum olmadı. Dolayısıyla bir şey söylemem zor. Ancak distribütörlüğünü yaptığı markalara bakacak olursak arkadaşının yanılma payının yüksek olduğunu düşünüyorum.
1753117111395.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,346
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri