RecepHoneystone
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Max 15000tl ye telefon önerebilir misiniz?
Max 15000tl ye telefon önerebilir misiniz?
Lcd ekranİphone 11
Geçen Gürgençlerde 13k ya düşmüştü eğer hala 13k olsaydı 11'ide önerecektim ama en düşük fiyat 14.200iPhone 11 derdim ama kesinlikle 15 bin TL ye şuan değmez ekranı kötü ve pahalı yani android bakman gerekiyor bu bütçe ile maalesef
Ne alaka ? Mantıklı bir neden sun.s20 fe nin üzerine çıkmayın derim , daha üzerinde bir telefon almak isteyen minimum iphone 12 almalı
en pahalı android telefonuda alsan deneyim olarak ek bir şey sunmayacak daha üst seviye bir deneyim için bir iphone tercih etmek lazım şuan içinde alınması gereken en minimum iphone ip12Ne alaka ? Mantıklı bir neden sun.
Evet şuan alınmazGeçen Gürgençlerde 13k ya düşmüştü eğer hala 13k olsaydı 11'ide önerecektim ama en düşük fiyat 14.200
Güzel cihaz ama 1. telefon olarak kullanmak biraz saçmaSamsung Z Flip3 nasıldır peki?
İphone X de alsan 13 pro max'de alsan deneyim olarak aynı şeyi sunacak ? O zaman gidip X alalım.en pahalı android telefonuda alsan deneyim olarak ek bir şey sunmayacak daha üst seviye bir deneyim için bir iphone tercih etmek lazım şuan içinde alınması gereken en minimum iphone ip12