Neler Yeni

Öneri 1500Tl kule tipi soğutucu önerisi

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Arda Teksin

Ekler

• Screenshot_2024-09-19-08-53-52-37_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-09-19-08-53-52-37_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    232.5 KB · Hit: 21

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Attığın soğutucu çok kalitelidir kesinlikle alabilirsin. 240mm sıvı soğutmalardan daha iyi soğutur+daha sessizdir+daha uzun ömürlüdür. Kasa linkini atarsan bakarız

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Fırat divitci
Alabilirsin bence de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Beytullah
Attığın soğutucu çok kalitelidir kesinlikle alabilirsin. 240mm sıvı soğutmalardan daha iyi soğutur+daha sessizdir+daha uzun ömürlüdür. Kasa linkini atarsan bakarız
Hocam 5 5600 için soğutucu önerin varmi illa kule olmasına gerek yok

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa linki budur ve resimdeki gibi fanların takılı olduğu yerde 2 tane 4 pin girişi boş oraya fan öneriniz varmıdır veya takabilirmiyim?

Ekler

• IMG20240919091600.jpg
    IMG20240919091600.jpg
    1.7 MB · Hit: 21

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam 5 5600 için soğutucu önerin varmi illa kule olmasına gerek yok
Hocam kule olsun işte. Kule tipi soğutucular her açıdan sıvı soğutmalardan daha avantajlı.
Bütçeni bilmiyorum ama arkadaşın attığı Peerless Assain buz gibi tutar işlemcini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa linki budur ve resimdeki gibi fanların takılı olduğu yerde 2 tane 4 pin girişi boş oraya fan öneriniz varmıdır veya takabilirmiyim?
Kasa piyasada kalmamış gibi bir şey hiçbir yerde ölçüsü yok ama kapağı açık kullanırsın en kötü bir şey olmaz. Ekstra fana gerek yok bence

Kasa piyasada kalmamış gibi bir şey hiçbir yerde ölçüsü yok ama kapağı açık kullanırsın en kötü bir şey olmaz. Ekstra fana gerek yok bence

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kule olsun işte. Kule tipi soğutucular her açıdan sıvı soğutmalardan daha avantajlı.
Bütçeni bilmiyorum ama arkadaşın attığı Peerless Assain buz gibi tutar işlemcini

Hocam takmak istiyorum ekstra fan o yüzden sordum o 2 yere ne tür fan takılır

yusakaraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yuşa Kara
Instagram
creepersia
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198301028968/
Discord
yusakaraa
Bunu buldum önerir misiniz ve resimdeki kasayla uyarmı?
15.5cm uzunluğunda soğutucu zemininden en üstteki bakır boru çıkıntısına kadar. Kasayı kapatıp anakart üzerinden ölçebilirsiniz, işlemciyi ve soketinide yarım cm sayarsanız anakart ile kasa camı arasında en azından 16cm mesafe varsa sorun yaşatmaz. Kapak açık kullanmanızı kesinlikle önermem sistem çok kısa sürede leş gibi olur, süpürge gibi herşeyi çeker.
Uymuyorsa daha ufak bir soğutucu alabilirsiniz.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam takmak istiyorum ekstra fan o yüzden sordum o 2 yere ne tür fan takılır
Gerçekten gerek yok hocam hem çirkin durur hem de çok işe yaramaz. Onun yerine eğer kasanın PSUsunu kullanıyorsan onu değiştir dandik çünkü

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Arda Teksin
Gerçekten gerek yok hocam hem çirkin durur hem de çok işe yaramaz. Onun yerine eğer kasanın PSUsunu kullanıyorsan onu değiştir dandik çünkü
2 yıldan beri kullanıyorum hocam daha sorun yaşatmadı ama hocam cidden fan takmak istiyorum 😀 ne tür bir fan takılır yazın lütfen.

15.5cm uzunluğunda soğutucu zemininden en üstteki bakır boru çıkıntısına kadar. Kasayı kapatıp anakart üzerinden ölçebilirsiniz, işlemciyi ve soketinide yarım cm sayarsanız anakart ile kasa camı arasında en azından 16cm mesafe varsa sorun yaşatmaz. Kapak açık kullanmanızı kesinlikle önermem sistem çok kısa sürede leş gibi olur, süpürge gibi herşeyi çeker.
Uymuyorsa daha ufak bir soğutucu alabilirsiniz.
16.5 santim var alıyorum ozaman.

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2 yıldan beri kullanıyorum hocam daha sorun yaşatmadı ama hocam cidden fan takmak istiyorum 😀 ne tür bir fan takılır yazın lütfen.
Fan takacak yer var mı bilmiyorum iki fan takabilirsin muhtemelen, bütçe söylersen öneri yaparım.
PSU konusuna gelince ben de dandik bir marka kullanıyordum 2 yıldır ama dandik psulardan kaynaklanan sorunları çok sık görmeye başladım. Forumdakiler de çok önemli olduğunu söyledi geçen haftalarda aldım

yusakaraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yuşa Kara
Instagram
creepersia
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198301028968/
Discord
yusakaraa

16.5 santim var alıyorum ozaman.
Anakartın pcb'sinden itibaren ölçtünüz dimi? tam olarak kapağın geldiği kısma kadar. Doğru ölçtüyseniz 16.5 cm garanti uyumlu olur.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Arda Teksin
Fan takacak yer var mı bilmiyorum iki fan takabilirsin muhtemelen, bütçe söylersen öneri yaparım.
PSU konusuna gelince ben de dandik bir marka kullanıyordum 2 yıldır ama dandik psulardan kaynaklanan sorunları çok sık görmeye başladım. Forumdakiler de çok önemli olduğunu söyledi geçen haftalarda aldım
600tl hocam yukardakileri ön panele Alacam ve yukarıya 2 tane yeni fan takacam ve belirtim gibi 2 tane 4pin girişi boşta var ona göre 4 pinli önerin

Anakartın pcb'sinden itibaren ölçtünüz dimi? tam olarak kapağın geldiği kısma kadar. Doğru ölçtüyseniz 16.5 cm garanti uyumlu olur.
Evet teşekkürler.

Ekler

• IMG20240919102500.jpg
    IMG20240919102500.jpg
    2.1 MB · Hit: 7
Top Bottom