1500tl monitör önerisi 144hz veya 75hz

nealean

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,114
soru başlıkta

60Hz, 75Hz?

144 İmkansız hocam 1500 TL'ye. 75Hz önerisi bile olmaz sanırsam çok kötü monitörler var en az 2k olması lazım gibi o bütçe'nin. 1-2 Ay önce bütçeniz olsa çok güzel indirimler görmüştüm. keşke. 1400 TL'ye 144Hz vardı en basitinden mesela.

Böyle ismi bilinmedik markalar ile ilgilenmeyin. Ayrıca baya kalitesiz bir marka.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi, bütçenizi en az 2000 TL'ye çekip indirim kovalamalısınız yoksa 1500 TL altına çook zor hele ki 144Hz. Bir kaç ay öncesine kadar bulunabiliyordu arada indirme sokuyorlardı ama şu zamanda artık bulunmaz. Ayrıca 75Hz alıcağınza çok azıcık daha arttırıp 144Hz alabilirsiniz şu an bir öneri yapamıyorum fiyatlar baya artmış durumda dolar oynayıp durduğundan. Malum fırsatçılıkta yanımıza yok. :')

Böyle ismi bilinmedik markalar ile ilgilenmeyin. Ayrıca baya kalitesiz bir marka.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi, bütçenizi en az 2000 TL'ye çekip indirim kovalamalısınız yoksa 1500 TL altına çook zor hele ki 144Hz. Bir kaç ay öncesine kadar bulunabiliyordu arada indirme sokuyorlardı ama şu zamanda artık bulunmaz. Ayrıca 75Hz alıcağınza çok azıcık daha arttırıp 144Hz alabilirsiniz şu an bir öneri yapamıyorum fiyatlar baya artmış durumda dolar oynayıp durduğundan. Malum fırsatçılıkta yanımıza yok. :')
benim için değil arkadaş içinde yeni kasa aldı ona bakıyorum

Hocam 144 HZ bulamazsın hadi buldun diyelim ikinci eldir, ki o fiyata satacak biri olduğunu sanmıyorum satıyorsa da bir arızası vardır (ölü piksel vs.). 75 hz araştırabilirsiniz
75hz önerin varsa atar mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,604
Üyeler
185,292
Son üye
Barisygt94
Geri