Yardım 15k-20k arası ips ekran önerisi

swanwi

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
29999
Yeni sistem topladım amd ryzen 7 7800x3d ve rtx5080 li. Monitör bulamıyorum. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum renklerin canlı olmasını ve görüntünün çok akıcı olmasını istiyorum. Arkadaşım aylar önce 10k ya "MSI MAG 274QRF QD E2 27 2560x1440 180Hz 1ms HDMI DP Type-C HDR 400 IPS Gaming Monitör" aldı ama şuan onu veya ona denk olan bişe bulamıyorum. Ips için 15k civarında 20k ya kadar bütçem var. Tercihim bilinen markalar yönünde (msi, asus, gigabyte, samsung vs) Aklımda oled de var ama ekran yanma sorunu kafama takılıyor ekran boşta açık başında oturmayı seviyorum bu da oled için tehlikeliymiş. Oled için bütçem 30k yı fazla geçmemesi bulduğum monitör "Asus Rog Strix XG27AQDMG 26.5 Inç 240Hz 0.03MS Qhd G-Sync OLED Gaming Monitör"

(18kydı fiyatı yükselmiş)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

msi monitör normalde 16 18k arası ama stoklar bittiği için 23k ya yükselmiş bende monitör aradığım için bu fiyat bandına bana gelen önerileri direkt sizinle paylaştım bazı monitörler hem iş hem oyun için gayet başarılı buradaki

Şuan almayı düşündüğünüz var mı

(18kydı fiyatı yükselmiş)

msi monitör normalde 16 18k arası ama stoklar bittiği için 23k ya yükselmiş bende monitör aradığım için bu fiyat bandına bana gelen önerileri direkt sizinle paylaştım bazı monitörler hem iş hem oyun için gayet başarılı buradaki
Şuanda oled monitöre daha yakın hissediyorum bu sistemin layığı bi oled diye düşünüyorum attığınız 23k olan msi ı beğendim ama 5k daha koysam oled alıyorum

Şuanda oled monitöre daha yakın hissediyorum bu sistemin layığı bi oled diye düşünüyorum attığınız 23k olan msi ı beğendim ama 5k daha koysam oled alıyorum
O msi normalde 17 18k kanka

ben hem grafik tasarım hem oyun oynamak istediğim için 240hz bir şey bakıyorum lg güzel duruyor

kanka rings diye bir yer var burası en sağlam monitör paylaşan ve yorumlayan yer istediğin modeli bul buraya arat

burada incelemesi olan monitörleri alman daha hayrına :D veya videolarına bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,611
Üyeler
183,145
Son üye
finbye10
Geri