Kanka bütçe arttırma şansın var mı ?15k bütçe güzel ofis tarzı leptop
knk kendime değil ya bir dosta o yüzden mümkün değilKanka bütçe arttırma şansın var mı ?
Arkadaşının laptop almadaki tam amacı ne kankaknk kendime değil ya bir dosta o yüzden mümkün değil
film, ders, ödev vs.Arkadaşının laptop almadaki tam amacı ne kanka
Benin attığım alınabilir oyunlarda güzel sonuç elde eder düşük ayarlardafilm, ders, ödev vs.
Oyun bilgisayarlarının şarjı az gider. Yani 3 saat falan. Ofis tipi bilgisayarlarda kullanılmak istenen süre genelde 7 9 saattir.Benin attığım alınabilir oyunlarda güzel sonuç elde eder düşük ayarlarda
Bu kasa baya güzel kendim kullanıyorum memnunum
Katılıyorum ama genç bi arkadaşımız belli ki oyunda oynamak isterse diye düşünmüştümBen Huawei kullanıyorum memnunum genel olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun bilgisayarlarının şarjı az gider. Yani 3 saat falan. Ofis tipi bilgisayarlarda kullanılmak istenen süre genelde 7 9 saattir.
Yani kişinin yapmak istediği ofis işleri ve film. Şimdi kütüphanede o kadar çalışma yaptıktan sonra bir film izledin ama şarja bağımlısın. Bu şahsen benim istemediğim bir şey olurdu.Katılıyorum ama genç bi arkadaşımız belli ki oyunda oynamak isterse diye düşünmüştüm
Doğru diyorsun ama bu cihazlarda da ben verim alınabileceğini düşünmüyorum(oyun açısından)kısıtlıyor gibi geliyorYani kişinin yapmak istediği ofis işleri ve film. Şimdi kütüphanede o kadar çalışma yaptıktan sonra bir film izledin ama şarja bağımlısın. Bu şahsen benim istemediğim bir şey olurdu.
Huawei marka bu bütçe de önereblieceğin bir leptop var mı acabaBen Huawei kullanıyorum memnunum genel olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun bilgisayarlarının şarjı az gider. Yani 3 saat falan. Ofis tipi bilgisayarlarda kullanılmak istenen süre genelde 7 9 saattir.
Huawei D16 :Huawei marka bu bütçe de önereblieceğin bir leptop var mı acaba