soul
80+ Silver
geçmiş olsun reis, hangi modelden bahsediyorsun ?Kanka inan hiç mecalim yok size bile zor yazıyorum
Aga bana öğrenme şansın var mı bu aralar zordayımda
geçmiş olsun reis, hangi modelden bahsediyorsun ?Kanka inan hiç mecalim yok size bile zor yazıyorum
Hocam dandik plastik HP gelcek
Zaten pek bişey yapılmaz bu laptop da en azından bakınca ne güzel Asus laptopun var dersin
Güzel öneri eyvallah
Asus için ama Asus IPS değilmiş trendyolda öyle yazmışlargeçmiş olsun reis, hangi modelden bahsediyorsun ?
asus için 15k bütçede ips laptop yok maalesef.Birader öte tarafta boş konuşsan
Şaka kaldıracak durumda değilim
Güzel öneri eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus için ama Asus IPS değilmiş trendyolda öyle yazmışlar
EDİT: HER SATICI FARKLI YAZIYOR BANA ASUSUNDA DELİNDE PANEL KALİTESİNİ bulabilir misin
sanırım tek şansım ya Dell yada HP
Dell IPS mi bana öğrenebilir misin biraz bakındım ama net bilgi bulamadım
Tamamdır peki Dell IPS mi kankaasus için 15k bütçede ips laptop yok maalesef.
dell de en mantıklı bu model var ama hp den geride kalıyor.Tamamdır peki Dell IPS mi kanka
Gördüğüm tüm kaynaklara göre IPS bu cihaz. Bu arada 13K olmuş fiyatı da alınır bence.Kanka inan hiç mecalim yok size bile zor yazıyorum
ASUS İÇİN İPS DENMEMİŞ
ASUS İÇİN İPS DENMEMİŞ
çok alakasız bi yorum.. tn panel kullanmış biri olarak ne kadar rezalet bişey olduğunu bildiğim, için kesinlikle en düşük ips panel tercih edilmesi taraftarıyım.Şu kasa ve ekran olayıda çok abartılıyor. 15" ekran ips olsa ne olur olmasa ne olur. 40" oled tv mi bu?
Kasa değil içindeki bileşenler önemli; işlemci, dahili grafik ve ram tercihte öncelik olmalı.
Lokanta da tabağa değil ; tabağın içinde yediğine para veriyoruz.
Doğru ama IPS panel çok gerekli zevk almak istersenŞu kasa ve ekran olayıda çok abartılıyor. 15" ekran ips olsa ne olur olmasa ne olur. 40" oled tv mi bu?
Kasa değil içindeki bileşenler önemli; işlemci, dahili grafik ve ram tercihte öncelik olmalı.
Lokanta da tabağa değil ; tabağın içinde yediğine para veriyoruz.
Eyvallah peki ram yükseltmesi yapılıyor mu bu modele baktım ama kesin bir bilgi bulamadımGördüğüm tüm kaynaklara göre IPS bu cihaz. Bu arada 13K olmuş fiyatı da alınır bence.
Asus Vivobook 15 X1502ZA-EJ1644 i5-1235U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Vivobook 15 X1502ZA-EJ1644 i5-1235U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Vivobook 15 X1502ZA-EJ1644 i5-1235U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 12.479,04 TL'den başlayan...www.akakce.com
Kesinlikleçok alakasız bi yorum.. tn panel kullanmış biri olarak ne kadar rezalet bişey olduğunu bildiğim için kesinlikle en düşük ips panel tercih edilmesi taraftarıyım.
bu model de alınabilir kesin ips iseGördüğüm tüm kaynaklara göre IPS bu cihaz. Bu arada 13K olmuş fiyatı da alınır bence.
Asus Vivobook 15 X1502ZA-EJ1644 i5-1235U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Vivobook 15 X1502ZA-EJ1644 i5-1235U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Vivobook 15 X1502ZA-EJ1644 i5-1235U 8 GB 256 GB SSD UHD Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 12.479,04 TL'den başlayan...www.akakce.com
Attığım Dell de IPS bu arada, WVA panel yazmışlar.