Neler Yeni

15k sistem tavsiyesi

ErxQQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet Eray Özkul
Mümkünse Ram CL Değeri 15-16 Olması Daha İyi olur ve PSU Da Mümkünse Gold Olsun ama bunlar bütçenizi biraz aşabilir

Zeer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mümkünse Ram CL Değeri 15-16 Olması Daha İyi olur ve PSU Da Mümkünse Gold Olsun ama bunlar bütçenizi biraz aşabilir
cl değeri ve psu tam nedir bilmiyorum ama teşşekürler.Yani bu bilgisayarı alsam beni 4-5 yıl idare edebilir mi (tabi ki ara sıra parçaları değiştirirm) yani sıkıntı çıkarır mı çok anlamıyorumda.

Etoow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Ertuğrul
cl değeri ve psu tam nedir bilmiyorum ama teşşekürler.Yani bu bilgisayarı alsam beni 4-5 yıl idare edebilir mi (tabi ki ara sıra parçaları değiştirirm) yani sıkıntı çıkarır mı çok anlamıyorumda.
Gayet güzel sistem zaten sizi 4-5yıl götürür cl değeri fps açısından önemlidir ama 3600mhz olduğu için pek sıkıntı olacağını sanmıyorum psu olarak da arkadaşın dediği gibi gold psu alabilirsiniz sonradan

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ne kadar bilgili arkadaş var :)
Psu'yu sertifikasına göre yargılamak mükemmel 👍🏻

Zeer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet güzel sistem zaten sizi 4-5yıl götürür cl değeri fps açısından önemlidir ama 3600mhz olduğu için pek sıkıntı olacağını sanmıyorum psu olarak da arkadaşın dediği gibi gold psu alabilirsiniz sonradan
teşşekürler normalde rtx 3060/ i5-11400f bi sistem alıcaktımda bu daha iyi fps alır daha uzun ömürlüdür diye buna yanaştım yaza kadar stoklar tükenmez ise Alllah nasip ederse bi pc sahibi olacağız😊

ErxQQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet Eray Özkul
arkadaşın dediği gibi 3200 mhz 15 cl almaktansa 3600 mhz 17cl almak daha mantıklıdır zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,543
Üyeler
168,798
Son üye
Urabe
Top Bottom