16.750 TL'ye A36 256 GB alınır mı?

Reaksiyon skoru
32
Sizce kasım sonunda bu fiyattan daha da aşağı alabilir miyim? Yıl sonunda zam gelmesinden çekiniyorum.

Anlık düşmeler olabilir. Ama genel bir düşüş olmaz. Asgari ücrete zamla birlikte iyice zamlanır.

Fiyat güzel. Çok fazla bir düşüş olmaz. Ama A07 çıktı a17 ve a37 de çıkacaktır. Belki onları bekleyebilirsin. Aynı fiyat bandına onları değerlendirebilirsin. S serisi olmadığı sürece samsung almak biraz saçma oluyor.

Fiyat güzel. Çok fazla bir düşüş olmaz. Ama A07 çıktı a17 ve a37 de çıkacaktır. Belki onları bekleyebilirsin. Aynı fiyat bandına onları değerlendirebilirsin. S serisi olmadığı sürece samsung almak biraz saçma oluyor.
Kendim A54 kullanıyorum, bu telefonu anneme alacağım. Kaçak Poco X7 Pro düşündüm ama hem yazılım hem de kayıt sorunlarıyla uğraşmayalım diye Samsung almayı düşünüyorum.

Kendim A54 kullanıyorum, bu telefonu anneme alacağım. Kaçak Poco X7 Pro düşündüm ama hem yazılım hem de kayıt sorunlarıyla uğraşmayalım diye Samsung almayı düşünüyorum.
O zaman gayet alınabilir bir telefon. Hiç gerek yok pocoya falan. Başın ağrımasın, bazen kayıtlar kapalı oluyor.

ederi 14.999tl. +1.750bana koymaz diyorsan alip gecebilirsin. normal satis fiyati da 16.999tl zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,043
Üyeler
184,561
Son üye
krts_riza
Geri