Neler Yeni

16 mbs internetimden 10 mbs sabit hız almam lütfen artık bilgili biri yardım etsin

VitoScaletta

80+ Gold
Sizi hiç yormadan hıphızlı anlatacağım konuyu.
8 Mbps internettten 16 Mbps internete geçtik. Ben çok sevindim. Sonra Speed test yaptım sonuç 10 Mbps çıktı. Müşteri hizmetlerini aradım, kadın çıktı evet size 13 Mbps veriyoruz dedi, hattınız o kadar dedi. Ben de dedim ki hem modemim fiber destekliyor hem de altyapım. Ona rağmen bizim aldığımız internet zaten ADSL. Nasıl desteklemez? Papağan gibi tekrar etti aynı şeyi, kapadım. Günlerce denemem sonucu birisi daha açtı. Erkek de evet, böyle sorun var dedi hata raporu gönderdim sorununuz çözülür dedi. 1 gün sonra mesaj geldi sorununuz çözülmüştür diye. Speed test yaptım gine 9-10 Mbps hız. Allah'ım kafayı yeyeceğim. Şimdi benden kaynaklı sorunsa haklarınıda yemek istemiyorum. modemim adsl+2 yani 24mbs e kadar destekliyo modemim : AİRTİES AİR5442
hat değerlerim:
DSL Hızı(Kb/s):12279799
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):13376916
SNR Sınırı (dB):8.011.7
Hat Zayıflaması(dB):2.54.1
Güç (dB):16.712.4

cidden kadının dediği gibi ulaşılabilir max hız 13mbs neden böyle neden ben bunu nasıl düzeltebilirim büyük ihtimalle daha büyük paketlere geçmeye çalışıcam ama 16mbs internette bile sorun yaratıyo ben ne yapıcam

• Beğen
Reaksiyonlar: SDKN

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Neyi kullanıyorsan bırak türknete geç. Uğraşma böyle zorluklarla. Ne geliyorsa onu veriyorlar. Mis.

• Beğen

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizi hiç yormadan hıphızlı anlatacağım konuyu.
8 Mbps internettten 16 Mbps internete geçtik. Ben çok sevindim. Sonra Speed test yaptım sonuç 10 Mbps çıktı. Müşteri hizmetlerini aradım, kadın çıktı evet size 13 Mbps veriyoruz dedi, hattınız o kadar dedi. Ben de dedim ki hem modemim fiber destekliyor hem de altyapım. Ona rağmen bizim aldığımız internet zaten ADSL. Nasıl desteklemez? Papağan gibi tekrar etti aynı şeyi, kapadım. Günlerce denemem sonucu birisi daha açtı. Erkek de evet, böyle sorun var dedi hata raporu gönderdim sorununuz çözülür dedi. 1 gün sonra mesaj geldi sorununuz çözülmüştür diye. Speed test yaptım gine 9-10 Mbps hız. Allah'ım kafayı yeyeceğim. Şimdi benden kaynaklı sorunsa haklarınıda yemek istemiyorum. modemim adsl+2 yani 24mbs e kadar destekliyo modemim : AİRTİES AİR5442
hat değerlerim:
DSL Hızı(Kb/s):12279799
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):13376916
SNR Sınırı (dB):8.011.7
Hat Zayıflaması(dB):2.54.1
Güç (dB):16.712.4

cidden kadının dediği gibi ulaşılabilir max hız 13mbs neden böyle neden ben bunu nasıl düzeltebilirim büyük ihtimalle daha büyük paketlere geçmeye çalışıcam ama 16mbs internette bile sorun yaratıyo ben ne yapıcam
Orda altyapım fiber destekliyo demişimde tam emin değilim her site farklı gösteriyor

• Beğen

Ventus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Müptezel
Yalan kardeşim. Bizede internet kutusuyla evinizin arası çok uzak o yüzden 12 den yukarısı gelemez dediler. 16 lik benimkide bende kadına saçma saçma konuşmayın kardeşim çocuk yok karşınızda dedim. Düzeltin bunu yoksa yarın kapattiririm interneti dedim. Duzelttiler. 15.16 almaya başladım.

VitoScaletta

80+ Gold
Uygunsuz dil
Yalan kardeşim. Bizede internet kutusuyla evinizin arası çok uzak o yüzden 12 den yukarısı gelemez dediler. 16 lik benimkide bende kadına saçma saçma konuşmayın kardeşim çocuk yok karşınızda dedim. Düzeltin bunu yoksa yarın kapattiririm interneti dedim. Duzelttiler. 15.16 almaya başladım.
bende saatlerce araştırma yaptım sizin gibi konuştum işte ben biliyorum saçma sapan yok internet kopması yüzünden bu kadar veriyoruz falan diyosunuz bana 10 mbs hız veriyosunuz dedim o ********** kadın papağan gibi tekrar etti hattınız o kadar destekliyo yaaaa kardeşim en dandik bakır kablo bile adsl yani 16mbs destekliyo siz kimi kandırıyosunuz

• Beğen

VitoScaletta

80+ Gold
Eğer ilk aylarıysa iptal et. Çok ödemezsin.Cidden ben çektim o çileyi Vodafone da. Gerçekten fazladan vereceğin 100 TL oluyor ve rahatlıyorsun. Bi bak derim.
çok doğruda babamı ikna etmem imkansız belki daha yüksek hıza geçebilirim ama daha 16mbs adam gibi veremiyolar lan ben 24mbs hıza geçsem bana gine 10 mbs hızmı vericekler bunlar kafayı yediriyolar insanlara hevesim kursağımda kaldı

• Beğen

VitoScaletta

80+ Gold
ARKADAŞLAR NEDEN 3-4 MBS HIZA BU KADAR KAFAMI TAKTIĞIMI SORARSANIZ AÇIKLAMAMI OKUYUN EN SONDAKİ YERİ

• Beğen

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
çok doğruda babamı ikna etmem imkansız belki daha yüksek hıza geçebilirim ama daha 16mbs adam gibi veremiyolar lan ben 24mbs hıza geçsem bana gine 10 mbs hızmı vericekler bunlar kafayı yediriyolar insanlara hevesim kursağımda kaldı
Babanı ikna etmeye çalış bence. Yoksa çok uğraştırırlar seni :/

• Beğen

erturk.gg

80+ Bronze
  • Beğen

Shuncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
596