Neler Yeni

16 mbs internetimden 10 mbs sabit hız almam lütfen artık bilgili biri yardım etsin

VitoScaletta

80+ Gold
beyler nasıl normal yandaki arkadaşım da aynı paket 14mbs alıyo ben 10 mbs alıyorum o 1.8mb hızla indiriyo ben 1 mb le benim neden bu hızı kafama taktığımı söyliyim ben oyun koleksiyonu yapan biriyim o yüzden profolimideki açıklamaya bakabilirsiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: SDKN
2 yıl sözleşme yapmış babam :(
Sözleşmeden cayarken doğal olarak bir ücret ödeniyor ancak kullanımda geçen süre arttıkça bu fiyat da artıyor. Müşteri hizmetlerinden ayrılman durumunda ne kadar ücret ödeyeceğini öğrenebilirsin. Ben 2 yıllık taahhütüm bulunmasına rağmen (taahhüt süresinin bitmesine 4 ya da 5 ay kala) ayrıldım. 590 lira civarında bir ücret çıkarmışlardı. O ücreti de superonline 2 yıllık taahhüt kapsamında aylık olarak faturadan düşmüştü. İlla değiştireceğim dersen bu tarz geçiş kampanyalarına bakabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: SDKN
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Can
50mbps internetim var bazen 47-48 bazen 55 oluyor kullandığın LAN kablosunu eşdeğer bir kablo yada daha iyisiyle değiştirmeni gereksiz uzunlukta kullanmamanı örnek modemle ps arası 2 metre ise 2.10 cm kadar kablo kullanmayı ve modeme baglı cihaz varsa wifi sini kapatmayı deneyebilirsin ancak böyle arttırabilirsin

ZeNgX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Özgür Zengin
Reis ben 16mphs 9 alıyorum eskiden 14 alırdım bı anda 9 a düştü

xenpiee

80+
Büyük ihtimal ile TTNET kullanıyorsun taahütün yoksa hemen çık, taahütün varsa tüketici mahkemesine ver 1-2 hafta içinde çıkartırlar. Altyapın fiber ise kesinlikle türknet'e geç. Uğraşılmaz TTNET ile deneme bile boşuna vakit kaybı oluyor tecrübeyle sabit.

Top Bottom