16 Yaş Boy Kilom nasıl?

NMK.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
16 yaşımı doldurdum. Normalde zayıf olduğum için rahatsız oluyordum annem de bugün boyun biraz kısa kaldı diyince şüphelendim. Boyum 1.71 kilom 61 . Fazla yemek yememe rağmen kilo pek değişmiyor. Sizce boyum kilom nasıl ve nasıl düzeltebilirim?

Değiştiremeyeceğin ve nasıl şekilleneceğini bilmediğin şeyler hakkında fazla düşünme bence.
Bunun testi yapılıyordu hastanede, ortalama şu boya ya da şu yaşa kadar uzarsın diye.

16 yaşımı doldurdum. Normalde zayıf olduğum için rahatsız oluyordum annem de bugün boyun biraz kısa kaldı diyince şüphelendim. Boyum 1.71 kilom 61 . Fazla yemek yememe rağmen kilo pek değişmiyor. Sizce boyum kilom nasıl ve nasıl düzeltebilirim?
Boyun bana göre orta fakat kilon cidden az. Doktora görünmende fayda var.

Değiştiremeyeceğin ve nasıl şekilleneceğini bilmediğin şeyler hakkında fazla düşünme bence.
Bunun testi yapılıyordu hastanede, ortalama şu boya ya da şu yaşa kadar uzarsın diye.
Sence fazla mı kısayım ve kilom nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boyun bana göre orta fakat kilon cidden az. Doktora görünmende fayda var.
Deri kemiğim harbi

Boyun 1.75 olsa kilon da 67 olsa tamamdır bence.

Sence fazla mı kısayım ve kilom nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deri kemiğim harbi
İyi bence, ortalama.
Kiloyla alakalı doktora gidebilirsin sadece(Kontrol amaçlı), az önce dediğim boy içindi.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
İdeal kilondasın dostum ne az ne çok hatta nokta atışı yapmışsın. Boyundan 110 çıkarırsan ideal kilon ortaya çıkar. Bunun için doktora gitmeni tavsiye etmem. Ama ideal kilonun üzerinde olman senin için daha faydalı olabilir.

İdeal kilondasın dostum ne az ne çok hatta nokta atışı yapmışsın. Boyundan 110 çıkarırsan ideal kilon ortaya çıkar. Bunun için doktora gitmeni tavsiye etmem. Ama ideal kilonun üzerinde olman senin için daha faydalı olabilir.
Moralimi düzelttin kanks teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
Boy kapakçığı var eğer o kapak kapalıysa daha uzamazsın.

Geri