Nays app ile alırsanız 250 TL cashback veriyor 1649 TL oluyor. Mesh olmasada hem malzeme kalitesi, hem soğutma, hem görünüş açısından çok iyi kasa. Normalde fiyatı 2700 TL civarı.
350w psu yeterli mi değişmesi gerekiyor muBeyaz olmasa düşünebilirdim. Ancak sıvı soğutma desteği yok diyor. Eatx kasada nasıl sıvı soğutma desteği olmaz. İçinde 350w psu varmış bilginize.
Kinaye yaptım. Hepsiburada'da yazan ürün özellikleri ile dalga geçtim yani. Çünkü yanlış bilgileri yazmışlar. Ben şahsen fotoğraftaki gibi geleceğine bile inanmadım.350w psu yeterli mi değişmesi gerekiyor mu
Satıcı hepsiburada, sıkıntı olmaz yanlış özellik açıklaması girilsede.Kinaye yaptım. Hepsiburada'da yazan ürün özellikleri ile dalga geçtim yani. Çünkü yanlış bilgileri yazmışlar. Ben şahsen fotoğraftaki gibi geleceğine bile inanmadım.
Valla ben amazon'a bile güvenmiyorum. Aralık 2021'de h500 ARGB kasa aldım amazondan içinde psu var yazıyordu, çok sonra satacağım zaman şunu bir açayım camı kırık mı diye kutudan çıkardım baktım içinde PSU yok. Bahsettikleri özelliklerde yazıyordu halbuki. Müşteri hizmetleri vs. konuşuldu 340TL iade yaptılar 7502 PSU için. HB'nin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum bile.Satıcı hepsiburada, sıkıntı olmaz yanlış özellik açıklaması girilsede.
Baktım bende 350w yazıyordu o yüzden sormuştumKinaye yaptım. Hepsiburada'da yazan ürün özellikleri ile dalga geçtim yani. Çünkü yanlış bilgileri yazmışlar. Ben şahsen fotoğraftaki gibi geleceğine bile inanmadım.