Neler Yeni

Yardım 165 Hz Monitörümü 60 Hz'den Yukarı Çıkartamıyorum

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

eminn.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emin Demir
İlginç bir sorun. Evde başka test edecek laptop vs var mı?
maalesef yok ama sabah alırken test etmiştik kabloda ve monitör de hiçbir sıkıntı yoktu. Format atmak aklıma geliyor ya da ekran kartında sıkıntı olabilir mi ki

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
maalesef yok ama sabah alırken test etmiştik kabloda ve monitör de hiçbir sıkıntı yoktu. Format atmak aklıma geliyor ya da ekran kartında sıkıntı olabilir mi ki
Ekran kartında sıkıntı olma ihtimalinden önce ben olsam çok eski bir sürücü denerdim, 420'li sürücüler mesela. O da olmazsa DDU ile temiz sürücü kurulumu yapardım, o da olmazsa ekran kartındaki HDMI portuyla denerdim. Hatta ilk bu yapılmalı şu an.

eminn.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emin Demir
Ekran kartında sıkıntı olma ihtimalinden önce ben olsam çok eski bir sürücü denerdim, 420'li sürücüler mesela. O da olmazsa DDU ile temiz sürücü kurulumu yapardım, o da olmazsa ekran kartındaki HDMI portuyla denerdim. Hatta ilk bu yapılmalı şu an.
hdmı kablosu ile de denedim yine olmadı siyah ekran geldi 165 hz ye alınca sonra sinyal yok dedi gelmedi görüntü. DDU ile temiz kurulumu biraz daha açar mısınız

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
hdmı kablosu ile de denedim yine olmadı siyah ekran geldi 165 hz ye alınca sonra sinyal yok dedi gelmedi görüntü. DDU ile temiz kurulumu biraz daha açar mısınız

Burada anlatılmış. Anlatan kişi söylemeyi unutmuş sanırım, bunu güvenli modda yapmak önemli ve ekran kartı için yeni sürücü yüklendikten sonra otomatik cihaz kurulumu geri açılmalı.

eminn.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emin Demir

Burada anlatılmış. Anlatan kişi söylemeyi unutmuş sanırım, bunu güvenli modda yapmak önemli ve ekran kartı için yeni sürücü yüklendikten sonra otomatik cihaz kurulumu geri açılmalı.
Bir de onu deneyim bakayım

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
Herkese iyi akşamlar. Bugün sıfır olarak

Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör Bu Monitörü aldım.​

Görüntü ayarlarından 165 hz yi seçiyorum uygula diyorum. Siyah ekran oluyor düzelir ancak hala 60 hz olarak duruyor. Çözünürlüğü değiştirdiğim zaman 60 hz yi seçersem değişiyor ancak hangi çözünürlükte 60 hz üstünü seçersem ayar değişmiyor ve 60 hz bir çözünürlüğe atıyor.​

Dp kablosu ile bağlıyorum kablo sağlam. Monitör sağlam. Bir türlü yapamadım Lütfen yardım edin.​

windows gğncelleştirmelerini yap aynısı dun basıma geld

Xayphelix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ahmet Çakır
bende de aynı monitör var gerçekten 144 hz çıkarrtığımı nasıl anlayabilirm
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada knk sarımsı yeşil sorununu nasıl çözdün

eminn.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emin Demir
bende de aynı monitör var gerçekten 144 hz çıkarrtığımı nasıl anlayabilirm
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada knk sarımsı yeşil sorununu nasıl çözdün
kanka sarımsı yeşil şey bende yoktu bir de monitör arkasındaki tuşa bak açılan yer de kaç hz ile çalıştığıo yazıyor

eminn.d

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emin Demir
ne yaptıysam düzelmedi o dediğin program ile ekran kartı sürücülerini sildim önceden monitörsen ses gelmiyordu şimdi geliyor ama hala 165 hz olmuyor

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
ne yaptıysam düzelmedi o dediğin program ile ekran kartı sürücülerini sildim önceden monitörsen ses gelmiyordu şimdi geliyor ama hala 165 hz olmuyor
Ekran kartındaki HDMI portu ile de mi?

Top Bottom