İlginç bir sorun. Evde başka test edecek laptop vs var mı?hayır sabahtan beri kimle iletişime geçtiysem çözemedik sorunu
maalesef yok ama sabah alırken test etmiştik kabloda ve monitör de hiçbir sıkıntı yoktu. Format atmak aklıma geliyor ya da ekran kartında sıkıntı olabilir mi kiİlginç bir sorun. Evde başka test edecek laptop vs var mı?
Ekran kartında sıkıntı olma ihtimalinden önce ben olsam çok eski bir sürücü denerdim, 420'li sürücüler mesela. O da olmazsa DDU ile temiz sürücü kurulumu yapardım, o da olmazsa ekran kartındaki HDMI portuyla denerdim. Hatta ilk bu yapılmalı şu an.maalesef yok ama sabah alırken test etmiştik kabloda ve monitör de hiçbir sıkıntı yoktu. Format atmak aklıma geliyor ya da ekran kartında sıkıntı olabilir mi ki
hdmı kablosu ile de denedim yine olmadı siyah ekran geldi 165 hz ye alınca sonra sinyal yok dedi gelmedi görüntü. DDU ile temiz kurulumu biraz daha açar mısınızEkran kartında sıkıntı olma ihtimalinden önce ben olsam çok eski bir sürücü denerdim, 420'li sürücüler mesela. O da olmazsa DDU ile temiz sürücü kurulumu yapardım, o da olmazsa ekran kartındaki HDMI portuyla denerdim. Hatta ilk bu yapılmalı şu an.
hdmı kablosu ile de denedim yine olmadı siyah ekran geldi 165 hz ye alınca sonra sinyal yok dedi gelmedi görüntü. DDU ile temiz kurulumu biraz daha açar mısınız
Bir de onu deneyim bakayımRehber - Display Driver Uninstaller (DDU) ile sürücü kaldırma Rehberi
DDU, bilgisayarınızda yüklü olan ekran kartı sürücünüzü kaldırmaya yarayan bir araçtır. Programı kullanarak düzgün çalışmayan sürücülerinizi sorunsuz bir şekilde kaldırabilirsiniz. Sürücüyü başarıyla kaldırdınız. Kuracağınız AMD sürücüleri için: https://www.amd.com/en/support NVIDIA...forum.donanimarsivi.com
Burada anlatılmış. Anlatan kişi söylemeyi unutmuş sanırım, bunu güvenli modda yapmak önemli ve ekran kartı için yeni sürücü yüklendikten sonra otomatik cihaz kurulumu geri açılmalı.
windows gğncelleştirmelerini yap aynısı dun basıma geldHerkese iyi akşamlar. Bugün sıfır olarak
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör Bu Monitörü aldım.
Görüntü ayarlarından 165 hz yi seçiyorum uygula diyorum. Siyah ekran oluyor düzelir ancak hala 60 hz olarak duruyor. Çözünürlüğü değiştirdiğim zaman 60 hz yi seçersem değişiyor ancak hangi çözünürlükte 60 hz üstünü seçersem ayar değişmiyor ve 60 hz bir çözünürlüğe atıyor.
Dp kablosu ile bağlıyorum kablo sağlam. Monitör sağlam. Bir türlü yapamadım Lütfen yardım edin.
kanka sarımsı yeşil şey bende yoktu bir de monitör arkasındaki tuşa bak açılan yer de kaç hz ile çalıştığıo yazıyorbende de aynı monitör var gerçekten 144 hz çıkarrtığımı nasıl anlayabilirm
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada knk sarımsı yeşil sorununu nasıl çözdün
ne yaptıysam düzelmedi o dediğin program ile ekran kartı sürücülerini sildim önceden monitörsen ses gelmiyordu şimdi geliyor ama hala 165 hz olmuyorEkran kartında sıkıntı olma ihtimalinden önce ben olsam çok eski bir sürücü denerdim, 420'li sürücüler mesela. O da olmazsa DDU ile temiz sürücü kurulumu yapardım, o da olmazsa ekran kartındaki HDMI portuyla denerdim. Hatta ilk bu yapılmalı şu an.
Ekran kartındaki HDMI portu ile de mi?ne yaptıysam düzelmedi o dediğin program ile ekran kartı sürücülerini sildim önceden monitörsen ses gelmiyordu şimdi geliyor ama hala 165 hz olmuyor