Halil014
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,539
- İsim
- İbrahim Halil Çelik
Nvidia yazılımı daha stabil AMD tasarımı sana hoş gelmiş evet arayüzü güzel ama driver kurarken sıkıntı yapabiliyor wattman hatası oluyor bazılarında bunu üst üste yaşayan kişiler bedava verseler AMD kullanmam moduna giriyor.Neden Nvidia peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
PowerColor RX 5500 XT
Yani kısacası AMD yazılım konusunda biraz geliştirme yapması lazım yoksa saf güç olarak 1650s den çok az daha üstün.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk çıktığında çok sıkıntılıymış FPS düşük falan bir sürü sorun varmış sonra toparlanmışlar. Hem de 1660 fiyatındaymış o yüzden kötü bir şöhreti var.Sorun yaşayan elbette vardır ama 5500xt ile yazılım, sıcaklık sorunu yaşayan hiç duymadım. Fps lerde ya aynı olur yada bazı oyunlarda 1650S 2-3 fps fazla alır bazı oyunlarda 5500xt 2-3 fps fazla alır. Ben olsam modeline göre seçerdim. Sapphire olsa hiç düşünmem 5500xt alırım. Diğerleri modeline göre değişir. Kafana takma yani. Hatta tamamen kendi uydurmam olan bir tahmin söyleyeceğim ilerde 5500XT ye güncelleme yaparlar fps arttırabilirler. Tamamen kaba etinden sallamadır ama bekliyorum ahahahah