Yapabilirsin iksiyle bir de internetin kaç upload?1650 s ile yayin yapabilirmiyim daha iyi bi ekran kartı na mi ihtiyacım var işlemcim i5 7400f
Oynadığın oyunlara bağlı valorant lol vb. oyunlar oynuyorsan sorun olmaz ama daha zorlayacak oyunlar oynarsan arada bir donma olabilir1650 s ile yayin yapabilirmiyim daha iyi bi ekran kartı na mi ihtiyacım var işlemcim i5 7400f
yeterli olur ama bütçeniz kaç tl.1650 s ile yayin yapabilirmiyim daha iyi bi ekran kartı na mi ihtiyacım var işlemcim i5 7400f
ekran kartından verırse nvıdıa geforce exprınce de oyle sorunlar yok maks 1-2fps dusuyorOynadığın oyunlara bağlı valorant lol vb. oyunlar oynuyorsan sorun olmaz ama daha zorlayacak oyunlar oynarsan arada bir donma olabilir
Bütçem:1300 1500 arası 2. El alcam ekran kartını alırsam eğer tavsiyen var mıyeterli olur ama bütçeniz kaç TL.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartından verırse nvıdıa geforce exprınce de oyle sorunlar yok maks 1-2fps dusuyor
Pubg lol valorant cs o tür oyunlar gta 5 ve ya cyberpunk da kasar mi donma yaşanır mıNe oynayacağanıza bağlı.AAA oyunlarda kasma donma yaşayabilirsiniz.
Cyberpunk yayını yaparsınız fakat baya kötü olabilir yayınBütçem:1300 1500 arası 2. El alcam ekran kartını alırsam eğer tavsiyen var mı
Birde obs den yapmayı düşünüyorum yayını falan
PUBG lol valorant cs o tür oyunlar gta 5 ve ya cyberpunk da kasar mi donma yaşanır mı
Türkcell superbox ile yapmayı düşünüyorum sabit internet altyapım yetmiyor yayın yapmayaYapabilirsin iksiyle bir de internetin kaç upload?
cs valo lol pubg gibi oyunlarda pek sorun yaşamazsınız.Cyberpunk ve gta 5 sistemi biraz yorabileceğinden dolayı pek garanti veremiyorum.PUBG lol valorant cs o tür oyunlar gta 5 ve ya cyberpunk da kasar mi donma yaşanır mı
Ötür oyunlar ce pubg falanOynadığın oyunlara bağlı valorant lol vb. oyunlar oynuyorsan sorun olmaz ama daha zorlayacak oyunlar oynarsan arada bir donma olabilir
Tamam teşekkür ederimcs valo lol PUBG gibi oyunlarda pek sorun yaşamazsınız.Cyberpunk ve gta 5 sistemi biraz yorabileceğinden dolayı pek garanti veremiyorum.
cyberpunk için zor.Bütçem:1300 1500 arası 2. El alcam ekran kartını alırsam eğer tavsiyen var mı
Birde obs den yapmayı düşünüyorum yayını falan
PUBG lol valorant cs o tür oyunlar gta 5 ve ya cyberpunk da kasar mi donma yaşanır mı
Aynen pubg gta 5 gibiÖtür oyunlar ce PUBG falan
Tamam teşekkür ederim
cyber punk da sorun cıkar bı gta v de sorun olmazcs valo lol PUBG gibi oyunlarda pek sorun yaşamazsınız.Cyberpunk ve gta 5 sistemi biraz yorabileceğinden dolayı pek garanti veremiyorum.