Neler Yeni

1650s li sistem nasıl

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
7 aydır pc alicam ama alamiyorum rx 5600xtli sistemler 6500tl idi ve benim okadar para yapmam icin 2 3 ay beklemem lazimdi parayi denklestirdim ve stok sorunu cikti artik sıkıldım ve şu sistemi almak istioyrum sizce nasıldır

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,542
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
sistem iyi daha iyisi var mı bilemem

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer
7 aydır pc alicam ama alamiyorum rx 5600xtli sistemler 6500tl idi ve benim okadar para yapmam icin 2 3 ay beklemem lazimdi parayi denklestirdim ve stok sorunu cikti artik sıkıldım ve şu sistemi almak istioyrum sizce nasıldır
ben de 8 gblı hali var
Mesaj otomatik birleştirildi:

sorun varsa yardımcı olurum

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Biraz pahalı geldi bana seni beklentiye sokamak istemem hocam ama donanım arsivi yeni sistem yapicam ne zama yapicak bilemem belki yapıca sistem bütçeni aşabilir sanmıyorum ama onu öneririm yine sen bilirsin belki 2 3 ay sonra yapar bilemem ama dedim gibi attın sistem biraz pahali duruyor akakçede parçaları tek tek bakarmisin indirim varmı sistemde diye

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz pahalı geldi bana seni beklentiye sokamak istemem hocam ama donanım arsivi yeni sistem yapicam ne zama yapicak bilemem belki yapıca sistem bütçeni aşabilir sanmıyorum ama onu öneririm yine sen bilirsin belki 2 3 ay sonra yapar bilemem ama dedim gibi attın sistem biraz pahali duruyor akakçede parçaları tek tek bakarmisin indirim varmı sistemde diye
Islemci ile ekran karti birlikte 6300 yapiyor zaten diger paraçalara bakmaya gerek yok

1ay içinde yapar gibi duruyor bayrama özel cikartir

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Islemci ile ekran karti birlikte 6300 yapiyor zaten diger paraçalara bakmaya gerek yok

1ay içinde yapar gibi duruyor bayrama özel cikartir
Senin tercihin hocam bak belki yapıca sistem çok uygun olur pişman olursun yada saha geç yapar bilemeyiz iyi düşünüp karar vermek lazım pc alican sonuçta 2 3 senede bir değişicek şey değil bu

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
ısınma sorunu vardı sanırım tuf serisinde

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Senin tercihin hocam bak belki yapıca sistem çok uygun olur pişman olursun yada saha geç yapar bilemeyiz iyi düşünüp karar vermek lazım pc alican sonuçta 2 3 senede bir değişicek şey değil bu
Bekliyicem ya abdullah abi sonuçta çıkartımiydi en iyi sistemi cikartiyor

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Bence pahalı,donanım arşivinin sistemini bekle bir şey kaybetmezsin en azından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,754
Üyeler
162,549
Son üye
sigmacanavari1
Top Bottom