Neler Yeni

1660 Super & Ryzen 2600 Sistem kaç yıl daha götürür?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
1080P Monitörde 1660Super & Ryzen 2600 ikilisi aşağıdaki şartlarla ortalama kaç yıl götürür? Bileşenleri yormadan, bozmadan vs.

1) İleride çıkacak olan Single oyun AAA seviyelerinde Low - Medium +45 FPS yeterli olacak
2) Genellikle Rekabetçi oyun oynadığım için kıyas buna göre olacak. İleride çıkacak olan CS: GO tarzlarında LOW'da +100 FPS ve Apex, Warzone tarzı yüksek güç isteyen rekabetçi oyunlarda oyunlarda LOW'da +60FPS
3) Gündelik işleri, programları vs kasmadan, aşırı yavaşlamadan yaptırabilecek. Yavaşlama elbette olur ama hay .. dedirtecek derecede yavaşlatma olmadan(SSD var).

7-8 Yıl götürür mü? 7-8 Yıl sonra bile CS: GO tarzı bir oyun çıktığında veya Apex tarzı bir oyun çıktığında yukarıdaki FPS'leri alabilir miyim.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Minimum 2 senesi var. İlerisini garanti edemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Şentürk
1080P Monitörde 1660Super & Ryzen 2600 ikilisi aşağıdaki şartlarla ortalama kaç yıl götürür?

1) İleride çıkacak olan Single oyun AAA seviyelerinde Low - Medium +45 FPS yeterli olacak
2) Genellikle Rekabetçi oyun oynadığım için kıyas buna göre olacak. İleride çıkacak olan CS: GO tarzlarında LOW +100 FPS ve Apex, Warzone tarzı yüksek güç isteyen rekabetçi oyunlarda oyunlarda LOW +60FPS
3) Gündelik işleri, programları vs kasmadan, aşırı yavaşlamadan yaptırabilecek. Yavaşlama elbette olur ama hay .. dedirtecek derecede yavaşlatma olmadan(SSD var).
Yani bence sana 3 yada 4 yıl bence gider bu sistem

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Semih
ekran kartına ve diğer parçalara yüklenmene bağlı.Ama şuanda en az 3 sene götürür tabi 6 7 yıl bile kullanırsın :) Tabi bu dediğim bileşenleri çok yormazsan olacak bir şey.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zeki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yani bence sana 3 yada 4 yıl bence gider bu sistem
Ben 7-8 sene götürür belki diye düşünüyordum :D. 7-8 sene sonra bile rahatlıkla CS ve Apex tarzı oyunlarda düşük grafikte +60 FPS alabilirim diye düşünmüştüm :D. Single'de ise LOW'da +45 FPS.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada yayıncı mısın hocam. O sistem ne öyle :D Kaç tane monitör var öyle :D.
Düzeltme: Pardon halayinizdeki sistemmiş.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben 7-8 sene götürür belki diye düşünüyordum :D. 7-8 sene sonra bile rahatlıkla CS ve Apex tarzı oyunlarda düşük grafikte +60 FPS alabilirim diye düşünmüştüm :D. Single'de ise LOW'da +45 FPS.

Hocam hayalimdeki sistem o. Toplayınca 45K yapıyor. :(

2600 4 sene daha fazlasıyla götürürde,1660s'i bilemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Şentürk

7-8 sene sonra inanılmaz güçlü oyunlar çıkar onları kaldırmaz ama cs yüksekte oynatır apexe buyuk guncelleme gelmesse onu da oynatir ama hani gelecekteki oyunlari oynatmaz bu oyunlari oynarsın ama

ahlatliinsan

80+ Bronze
1080P Monitörde 1660Super & Ryzen 2600 ikilisi aşağıdaki şartlarla ortalama kaç yıl götürür? Bileşenleri yormadan, bozmadan vs.

2) Genellikle Rekabetçi oyun oynadığım için kıyas buna göre olacak. İleride çıkacak olan CS: GO tarzlarında LOW'da +100 FPS ve Apex, Warzone tarzı yüksek güç isteyen rekabetçi oyunlarda oyunlarda LOW'da +60FPS

7-8 Yıl götürür mü? 7-8 Yıl sonra bile CS: GO tarzı bir oyun çıktığında veya Apex tarzı bir oyun çıktığında yukarıdaki FPS'leri alabilir miyim.
7-8 yıl zor ama bir süreden sonra rekabetçi oyunları çok oynarım dersen zorlamayla gider.

Top Bottom