EvetHerkese merhaba, bu bütçe bandında önereceğiniz başka telefon var mıdır? Aklımda Redmi 11 Pro +5G ve POCO F5 var. Samsung tarafında ise A35 düşünüyorum, bu fiyata sizce POCO X6 Pro almak en mantıklısı mıdır?
Alıntıyı görüntüle
Yıllardır samsung kullanıyorum ama değiştimeye karar verdim a51 var elimde kardeşime vericem kendime yeni alıcam bu bantta a35 alabiliyorum ama bu poconun telefonları a35i özellik konusunda yani açık ara dövüyo adamların koyduğu işlemci bu bantta bir telefonda yok o beni çok kararsız bıraktıTelefonda 2 markadan şaşma 1 samsung 2 apple gerisi tırıvırı
s21 fe şarj hızlı bitme problemi var mı hocam sende arkadaşım memnun değildi o yüzden bakmadımTelefonda 2 markadan şaşma 1 samsung 2 apple gerisi tırıvırı
Mesaj otomatik birleştirildi:
s21 fe almanı öneririm iphone 13den daha iyi kamerası var halihazırda kullanıyorum 2 senedir çok memnunum onun dışında A54 veya A35 öneririm
A54 güzel ama işlemci gücü olarak çok daha güçlü pocoTelefonda 2 markadan şaşma 1 samsung 2 apple gerisi tırıvırı
s21 fe kamera konusunda pocoyu tokatlar şarj konusunda ise 1 günü rahat çıkarıyor ayrıyeten 30 dakikada şarj oluyor zaten arkadaşının telefon sıkıntılıdır ben hiç bir problem ile karşılaşmadımYıllardır samsung kullanıyorum ama değiştimeye karar verdim a51 var elimde kardeşime vericem kendime yeni alıcam bu bantta a35 alabiliyorum ama bu poconun telefonları a35i özellik konusunda yani açık ara dövüyo adamların koyduğu işlemci bu bantta bir telefonda yok o beni çok kararsız bıraktı
s21 fe şarj hızlı bitme problemi var mı hocam sende arkadaşım memnun değildi o yüzden bakmadım
Bende x3 pro var işlemci gücü olarak A54 ile neredeyse aynı ancak yazılım olarak samsung çok daha iyi benceYıllardır samsung kullanıyorum ama değiştimeye karar verdim a51 var elimde kardeşime vericem kendime yeni alıcam bu bantta a35 alabiliyorum ama bu poconun telefonları a35i özellik konusunda yani açık ara dövüyo adamların koyduğu işlemci bu bantta bir telefonda yok o beni çok kararsız bıraktı
s21 fe şarj hızlı bitme problemi var mı hocam sende arkadaşım memnun değildi o yüzden bakmadım
yani almışken daha yeni bir telefon alma taraftarıyım güncelleme konusunda s21 fe kaç 1 2 sene sonra almayacak sanırsam ama a35 alırsam 4 sene garantisi var samsungun kamera konusunda bende bir problemini görmedim. Kararsız kaldım valla a35 aladabilirim bu poco kafamı çeldi 8 gb 256 lığı bu fiyat a35 de 128 gb lık 16ks21 fe kamera konusunda pocoyu tokatlar şarj konusunda ise 1 günü rahat çıkarıyor ayrıyeten 30 dakikada şarj oluyor zaten arkadaşının telefon sıkıntılıdır ben hiç bir problem ile karşılaşmadım