Hocam tek bir önerim var ryzen 5 1600 gibi bir işlemci koyma ben kullanıyorum pişmanım koyacaksan daha yüksen bir işlemci koysoru başlıkta
ssd patriot burst 480gb olurAnakart: B450M S2H v2 3600Mhz (OC) (değiştirilebilir)
İşlemci: Ryzen 3 3100
Ekran kartı. GTX 1660s 6GB
Ram: Adata XPG Gammix 3200 Mhz (8x2) Ram
PSU: Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply (yükseltilebilir)
Kasa: XPG Invader
SSD: diğer arkadaşlar ne derse.
Bu sistemi: 4900 TL civarında topladım. Hem fiyat hemde performans açısından güçlü bir sistem oldu (her parçayı ayrı ayrı yerlerden sipariş ettiğim için 3 tanesi elime ulaştı geri kalan 3 taneside yarın teslim alacağım)
soru başlıkta
bütçeye 500 lira daha eklersem ne önerirsinizAnakartı b450mhPollux 3AD - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AD masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Rami x2
Ekran kartını 5600xt
Ssdyi çıkar patriot 480 gb burst Al
NiyeHocam tek bir önerim var ryzen 5 1600 gibi bir işlemci koyma ben kullanıyorum pişmanım koyacaksan daha yüksen bir işlemci koy
Hocam parçarın linkini yazabilir misiniz bende aynı sistemi topluyorum almam gereken birkaç parça kaldı ben de bakayımAnakart: B450M S2H v2 3600Mhz (OC) (değiştirilebilir)
İşlemci: Ryzen 3 3100
Ekran kartı. GTX 1660s 6GB
Ram: Adata XPG Gammix 3200 Mhz (8x2) Ram
PSU: Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply (yükseltilebilir)
Kasa: XPG Invader
SSD: diğer arkadaşlar ne derse.
Bu sistemi: 4900 TL civarında topladım. Hem fiyat hemde performans açısından güçlü bir sistem oldu (her parçayı ayrı ayrı yerlerden sipariş ettiğim için 3 tanesi elime ulaştı geri kalan 3 taneside yarın teslim alacağım)
bu ssd ile bulamazsınız ancak ekran kartı ile bulursunuz. bulacağınız sitebu sistemi hazır olarak bi yerde bulabilir miyim?
bu sistemi hazır olarak bi yerde bulabilir miyim?
Yarın atacağım hocamHocam parçarın linkini yazabilir misiniz bende aynı sistemi topluyorum almam gereken birkaç parça kaldı ben de bakayım