Neler Yeni

1660S ile sistem önerir misiniz? (hazır sistem)

VorleN

80+ Silver
_______________________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________________
Özeleştirme:
İşlemci Amd Ryzen 3 3100 3.60 GHz AM4
Ekran Kartı Palit GeForce GTX1660Tİ DUAL 6GB 192BİT GDDR6
Ssd iptal et dışardan al

Bütçenizden daha uygun ve daha performanslı ekran kartı kullandım ve ssd de kaliteli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam birde rami 2 tane yapın yazmayı unutşmuşum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat yaklaşık 5900 ben ssd kaliteli diye tercih ettim farklı bir ssd de tercih edebilirsiniz

Son düzenleme:

Bergee

80+ Silver
Hocam teşekkür ederim.
Rica ederim hocam son 2 ürünüm kaldı ekran kartıda geldi. Ram ve işlemci kaldı ram dağıtımdaymış. İşlemci de bize en yakın şubeye gelmiş muhtemelen o da bugün gelecek gönül rahatlığıyla bu yerlerden alabilirsiniz :) Bana 4900 küsüre geldi de fiyatlar biraz artmış ne yazık ki :( Bazıları kura göre fiyat belirlediği için....

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Çelebi
Rica ederim hocam son 2 ürünüm kaldı ekran kartıda geldi. Ram ve işlemci kaldı ram dağıtımdaymış. İşlemci de bize en yakın şubeye gelmiş muhtemelen o da bugün gelecek gönül rahatlığıyla bu yerlerden alabilirsiniz :) Bana 4900 küsüre geldi de fiyatlar biraz artmış ne yazık ki :( Bazıları kura göre fiyat belirlediği için....
Evet fark ettim hocam biraz artmış maalesef, hayırlı olsun sizin için de benimde 3-4 bileşen kaldı kısmetse

Bergee

80+ Silver
Evet fark ettim hocam biraz artmış maalesef, hayırlı olsun sizin için de benimde 3-4 bileşen kaldı kısmetse
Hadi size de hayırlı olsun hocam benim parçaların tümü geldi eve geçtiğim gibi montajı yapıp test edeceğim umarım her şey takır takır çalışır :)

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra
Top Bottom