ahmet.ershn
80+ Bronze
Dahası
Core clock a ne kadar, Memory clock a ne kadar eklemeliyim? Msı afterburner ile.
Hocam bir şey sorucam ekran kartına oc yaparken cok verdik değeri diyelim ve dondu pc restart attık pc açılmama gibi bir durum olabilirmi?Bakın OC da belli değerler yoktur tamamen elinizdeki kartın potansiyeline bağlı o yüzden deneme yanılma yapmanız gerekiyor.
Msi afterburnerda başlangıç için kaydetmediysen, kolay kolay sıkıntı olmaz diye düşünüyorumHocam bir şey sorucam ekran kartına oc yaparken cok verdik değeri diyelim ve dondu PC restart attık PC açılmama gibi bir durum olabilirmi?
Isı değerleri arttı mı hocam?Ben kendi kartıma (Palit 1660 super gp oc) +150 core clock ve +800 memory clock verdim stabil çalışıyor, 1000 memory vermeyi düşünüyorum.
Bu biraz deneme yanılma işi. Kademeli olarak arttırman daha iyi olacaktır
Tam ölçmedim ama maksimum 2 derece falan oynamıştır.Isı değerleri arttı mı hocam?
Hocam bir şey sorucam ekran kartına oc yaparken cok verdik değeri diyelim ve dondu PC restart attık PC açılmama gibi bir durum olabilirmi?
Yani kısacası afterburnerdan yapınca bir sıkıntı çıksa bile restart atınca sıkıntı olmuyor pc açılıyor diyorsunuz değilmi?3. parti programlarda olmaz ama bazı manyaklar direk ekran kartı Biosuna yazıyor değerleri o zaman sıkıntı, Afterburner dan yapın en temizi her hangi bir sorunda ayarlar sıfırlanır ve PC yeniden başlar.
afterburnerda yaptığın ayarları "startup" olarak kaydetmezsen sıkıntı olmaz.Yani kısacası afterburnerdan yapınca bir sıkıntı çıksa bile restart atınca sıkıntı olmuyor PC açılıyor diyorsunuz değilmi?
Tamamdır sağolun.afterburnerda yaptığın ayarları "startup" olarak kaydetmezsen sıkıntı olmaz.