Monitörün modeli nedir?bu şekilde baya genişledi büyüdü fakat bulanıklaştı
Monitör?bu şekilde baya genişledi büyüdü fakat bulanıklaştı
Garip,siz önerilen çözünürlüğü yani 1680x1050'de kullanın en sağlıklısı olur.kusura bakmayın LG Flatron 204wts-bf
hocam bazı monitörlerde oluyor ama görüntü sağlığı bozuluyor siz önerilende kullanınkusura bakmayın LG Flatron 204wts-bf
zaten öyle kullanıyorum ve en yüksek çözünürlük buydu şimdi bunu gördüm yapınca baya genişliyor fakat yazılar bulanıklaşıyorGarip,siz önerilen çözünürlüğü yani 1680x1050'de kullanın en sağlıklısı olur.
Tamam bir problem olmaz o seçeneğinin çıkmasında,siz bu şekilde kullanmaya devam edin.zaten öyle kullanıyorum ve en yüksek çözünürlük buydu şimdi bunu gördüm yapınca baya genişliyor fakat yazılar bulanıklaşıyor
Tamam bir problem olmaz o seçeneğinin çıkmasında,siz bu şekilde kullanmaya devam edin.
hocam bazı monitörlerde oluyor ama görüntü sağlığı bozuluyor siz önerilende kullanın
başka bir şey soracağım. valorantta işlemcim %50 falan kullanılıyor ekran kartımda sürekli değişiyor fakat 70-80in üstüne çıkmıyor. bunun sebebi darboğaz mı? 100-120fps alıyorum fakat anlık bi an düşüş oluyor o yüzden fps 60a sabitli fakat onda da görüntü böyle kırılıyormuş gibi hissiyat oluşuyor bu sıkıntı da monitörden mi?
sistem nebaşka bir şey soracağım. valorantta işlemcim %50 falan kullanılıyor ekran kartımda sürekli değişiyor fakat 70-80in üstüne çıkmıyor. bunun sebebi darboğaz mı? 100-120fps alıyorum fakat anlık bi an düşüş oluyor o yüzden fps 60a sabitli fakat onda da görüntü böyle kırılıyormuş gibi hissiyat oluşuyor bu sıkıntı da monitörden mi?