Neler Yeni

16mbs internet alıp 10mbs kullanabilmem

VitoScaletta

80+ Gold
Sizi hiç yormadan hıphızlı anlatacağım konuyu.
8 Mbps internettten 16 Mbps internete geçtik. Ben çok sevindim. Sonra Speed test yaptım sonuç 10 Mbps çıktı. Müşteri hizmetlerini aradım, kadın çıktı evet size 13 Mbps veriyoruz dedi, hattınız o kadar dedi. Ben de dedim ki hem modemim fiber destekliyor hem de altyapım. Ona rağmen bizim aldığımız internet zaten ADSL. Nasıl desteklemez? Papağan gibi tekrar etti aynı şeyi, kapadım. Günlerce denemem sonucu birisi daha açtı. Erkek de evet, böyle sorun var dedi hata raporu gönderdim sorununuz çözülür dedi. 1 gün sonra mesaj geldi sorununuz çözülmüştür diye. Speed test yaptım gine 9-10 Mbps hız. Allah'ım kafayı yeyeceğim. Şimdi benden kaynaklı sorunsa haklarınıda yemek istemiyorum

modemimimdendir diye araştırdım modemim 24mbs e kadar destekliyor
hat değerlinide buraya bırakıyım
DSL Hızı(Kb/s):12279799
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):13376916
SNR Sınırı (dB):8.011.7
Hat Zayıflaması(dB):2.54.1
Güç (dB):16.712.4
birde ben 16mbs internetide değiştiricem büyük ihtimal sitelerden altyapıma baktığımda farklı sonuçlar çıkıyor tam olarak altyapımın desteklediği kesin hızı nerden öğrenebilirim ona göre modem alıcam çünkü

VitoScaletta

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem eski olduğu zaman normalden az internet olabiliyor.
bende o yönden düşünüp modem alıcaktım ama modem fiyatları 300 tl den başladığı için sorunun ana kaynağını nasıl bulabilirim onu düşünüyorum

Bymuco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mücahit suna
İnternet sağlayıcınız hangi firma ttnet superonline???

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,466
Üyeler
168,790
Son üye
spokoistvies
Top Bottom