16pro mu S25 ultra mı?(özellikle kamera anlamında)

Hocam ya şahsen apple İn sonuçları bana çok gerçekçi gelmiyor birde Samsungun. Evet appleda kamerada müthiş ama günümüzdeki rakiplerin gerisinde. X200 ultra dan nasıl daha iyi olabilir? Birde samsung bence asla o kadar aşığlarda olmamalı. Evet klasmanındakilerden kötü ama o kadarda geride değil bence.
Zaten dxomark verileri artık gerçeği yansıtmıyor. Vivo x200 ultranın kamerası bambaşka bir seviye ve buna rağmen dxomark puanı düşük
Aralarında 1 puan fark var hocam ve genel fark video performansından, kaç yıl geçti ancak halen Apple video konusunda rakipsiz sayılabilir halen çok telefon kullandım ama videoda daha iyisini görmedim şahsen

Aralarında 1 puan fark var hocam ve genel fark video performansından, kaç yıl geçti ancak halen Apple video konusunda rakipsiz sayılabilir halen çok telefon kullandım ama videoda daha iyisini görmedim şahsen
Hocam apple iyi güzel videoda ama zoom konusunda çok kaybediyor. Fotoğrafta zaten yetişimeyor videoda zoom yapılanlardan geri kalıyor. Vivo unda videosu çok iyi ki hocam. 4k 120fps hem ana hem periskop kamerada yapabiliyor ama 120 de lens geçişi yapamıyor. En azından prosu. O bana saçma geliyor. 4k 60fpsde hepsini yapıyor. Ve gayet güzel videolar çekiyor. Oisi süper çalılıyor. Bence geçmemesi lazım. Huawei gibi olması lazım ki onunda skoru abartılıyor gibi geliyor bana. Evet çok güzel süper ama deneyip baktığımda vivo daha güzel geldi özellikle zoomda. Onda 9x optik var evet ama vivoda geri kalmıyor ve üst zoonlarda öne geçiyor.

Geri