Neler Yeni

17.3 inch laptop çantası

morwena

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
alpgiray özer
Şu an 17.3 inch laptop, kitaplar, matara, termos, tablet tarzı şeyler koymak için çanta önerisi var mı ? Günlük kullanacağım ,su geçirmemesi önemli. Direk tavsiye yoksa bile alırken dikkat etmem greken ne var sizce? Bütçem belirtmiyorum ama çok pahalı olmasın.

Not: Araştırmama göre monster iyi deniyor.

WhoCares

80+ Gold
Şu an 17.3 inch laptop, kitaplar, matara, termos, tablet tarzı şeyler koymak için çanta önerisi var mı ? Günlük kullanacağım ,su geçirmemesi önemli. Direk tavsiye yoksa bile alırken dikkat etmem greken ne var sizce? Bütçem belirtmiyorum ama çok pahalı olmasın.

güzel araştırmışsın diyorum :kekw:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
kanka 2 adet hp çantası 1 adet monster çantası geçti elime bence hp bu işi beceriyor ya bütçe belirtmemişsin diye öneri yapmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka 2 adet hp çantası 1 adet monster çantası geçti elime bence hp bu işi beceriyor ya bütçe belirtmemişsin diye öneri yapmıyorum
fiyatlara bakım da ben önermiyim zaten monster iyidir kekw

morwena

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
alpgiray özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyatlara bakım da ben önermiyim zaten monster iyidir kekw
hp lerin de adını söyleyebilir misin? bütçe 1000 in altı olsa güzel olur.

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon

Bazı kişiler monsterin orjinal çantasını hiç kullanmadan satıyorlar dolap veya sahibindende olanlar onlara bakabilirsin

Top Bottom