Bende almak istiyorum fakat düzgün bir led bulamadım konuyu takip ediyorum . Bir tane led aldım 3 ayda bozuldu , çok kalitesizdi .Önerilere açığım nereye döşesem tam emin değilim yardım eder misiniz?
Evet bende bundan korktuğum için konu açtım zaten kaliteli olsun pahalı olsun yine alırım yani (o kadar pahalıda değil)Bende almak istiyorum fakat düzgün bir led bulamadım konuyu takip ediyorum . Bir tane led aldım 3 ayda bozuldu , çok kalitesizdi .
Ben 40 tl ye almıştım boşa gitti gibi bir şey oldu .Evet bende bundan korktuğum için konu açtım zaten kaliteli olsun pahalı olsun yine alırım yani (o kadar pahalıda değil)
Benim maks. 100 tl bütçem var .Önce bütçenizi yazsaydınız keşke. Yer olarak da masanızın arkasına döşeyerek loş bir ışık yakalayabilirsiniz.
Yer önerisi için teşekkürler bütçemi size yazayım 150 olur bi 10-20 lira daha çıkabilirim belkiÖnce bütçenizi yazsaydınız keşke. Yer olarak da masanızın arkasına döşeyerek loş bir ışık yakalayabilirsiniz.
çok iyi olur atabilirsenizBen trendyoldan indirimlerle 60 liralık ledi 15 liraya aldım ışığı güzel ama döşeyecek yerim yoktu döşemedim istersen link atayım
Karaköyden dediğiniz ledlerden aldım 5v dc adaptörü modifiye edip taktım. 1 günde dirençleri zoooort etti. İnternetten kaliteli almak en iyisi, depolarda nemin altında bekletmiyorlar en azındankirveler netten alacağınıza perpa veya karaköyden daha uygun fiyatlı ve daha kaliteli şerit led - rgb - ve 12- 220 v arası hortum neon led alabilirsiniz magic led ve neopixel led de nete göre uygun ama sürücüleri biraz tuzlu adaptör konusunda hurdacıdan 5 TL ye alacağınız eski pc güç kaynağından 12 v 10a-20a arası çekebilrsiniz
Siz şuan hangi ledden kullanıyorsunuzKaraköyden dediğiniz ledlerden aldım 5v dc adaptörü modifiye edip taktım. 1 günde dirençleri zoooort etti. İnternetten kaliteli almak en iyisi, depolarda nemin altında bekletmiyorlar en azından
Kullanmıyorum, muhabbet kuşum rahatsız oluyor döver beniSiz şuan hangi ledden kullanıyorsunuz
Ben onu hiç düşünmemiştim acaba benim kuşda rahatsız olur mu dayak yerim ayak üstüKullanmıyorum, muhabbet kuşum rahatsız oluyor döver beni
Ciddiyim benimde var muhabbet kuşumBen onu hiç düşünmemiştim acaba benim kuşda rahatsız olur mu dayak yerim ayak üstü