Neler Yeni

170 TL'ye Oda İçin RGB Led Önerisi

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ben onu hiç düşünmemiştim acaba benim kuşda rahatsız olur mu dayak yerim ayak üstü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ciddiyim benimde var muhabbet kuşum :D
Ne kadar yakın kuşa? Hangi renk led?
Kuşa çok yakın ise kuşun yerini değiştirmeniz(en az 3-4 m mesafe olsun) lazım. RGB led ise odanın ışığı ile aynı renk yapın

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Vvmümin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay Turfan
Karaköyden dediğiniz ledlerden aldım 5v dc adaptörü modifiye edip taktım. 1 günde dirençleri zoooort etti. İnternetten kaliteli almak en iyisi, depolarda nemin altında bekletmiyorlar en azından
hocam şimdi karaköyde hurdacı da rgb şeriyt ledin 12v olanı metresi dükkanlard 15 tl ben 6 mt sini hurdacıdan 10 tl ye aldım 2 yıldırda takır takır çalışıyo gram arızalanma yok sen 5v lik şerit led aldım demişsin o usb için sen onun adaptörüne ellersen zaten bozulur ayrıca psu kullanarak çalıştırırsan da bi sıkıntı olmuyo 2 yıldır 350w psu ile çalıştırıyorum ayrıca bu işin okulunu okudum bu mesleği yapıyorum ya 5 v luk lede adaptörüyle oynayıp bozmak sizin hatanız yada tesla aptalın önde gideni *

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
hocam şimdi karaköyde hurdacı da rgb şeriyt ledin 12v olanı metresi dükkanlard 15 TL ben 6 mt sini hurdacıdan 10 TL ye aldım 2 yıldırda takır takır çalışıyo gram arızalanma yok sen 5v lik şerit led aldım demişsin o usb için sen onun adaptörüne ellersen zaten bozulur ayrıca psu kullanarak çalıştırırsan da bi sıkıntı olmuyo 2 yıldır 350w psu ile çalıştırıyorum ayrıca bu işin okulunu okudum bu mesleği yapıyorum ya 5 v luk lede adaptörüyle oynayıp bozmak sizin hatanız yada tesla aptalın önde gideni *
Ledin desteği 5v tu. Gidip ben buna 12 v verseydim direkt kızarıcaktı

Atyxah

80+ Silver
çok iyi olur atabilirseniz

Baştan söyleyim kırmızı yeşil ve mavinin birleşiminden oluşuyo birleyin arkasına döşemezsen çok kötü durur

Ve çok da kaliteli değil

Trendyol paylaş kazan ve 10 yükle 10 kazandan 35 tl indirimle sende 15 tl ye alabilirsin

15 tl için çok iyi ama 50 verilmez

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
hocam şimdi karaköyde hurdacı da rgb şeriyt ledin 12v olanı metresi dükkanlard 15 TL ben 6 mt sini hurdacıdan 10 TL ye aldım 2 yıldırda takır takır çalışıyo gram arızalanma yok sen 5v lik şerit led aldım demişsin o usb için sen onun adaptörüne ellersen zaten bozulur ayrıca psu kullanarak çalıştırırsan da bi sıkıntı olmuyo 2 yıldır 350w psu ile çalıştırıyorum ayrıca bu işin okulunu okudum bu mesleği yapıyorum ya 5 v luk lede adaptörüyle oynayıp bozmak sizin hatanız yada tesla aptalın önde gideni *
Ama benim karaköy den alma imkanım yokki ben tekirdağ da oturuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese yardım ettikleri için teşekkürler

Son düzenleme:
Top Bottom