Neler Yeni

1700 liraya yurtdışı TKL klavye önerisi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Arkadaşlar ülkemizde bulunan klavyeler hoşuma gitmiyor ve paralarını hak ettiğini düşünmüyroum. Bu nedenle yurtdışından 1700 liraya alabileceğim en iyi klavyeyi önerir misiniz? Aklımda bir klavye var ama farklı fikirlere açığım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar ülkemizde bulunan klavyeler hoşuma gitmiyor ve paralarını hak ettiğini düşünmüyroum. Bu nedenle yurtdışından 1700 liraya alabileceğim en iyi klavyeyi önerir misiniz? Aklımda bir klavye var ama farklı fikirlere açığım.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,548
İsim
Arda Eren Aslan

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Buna bi göz atar mısınız? Çok kafama yattı. Switchleri TTC pink-rose gold imiş. Çoğu yerde TTC'den memnun kişileri gördüm ama nadirde olsa kötü youmlarda var sizin fikriniz nedir?
TTC güzeldir Royal kludge da kullanıyor rose Gold switchi bilmiyorum kullanmadım ama TTC yapıyorsa güzeldir. Benim attığımda da akko var ama ışıklandırması yok galiba klavyenin.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TTC güzeldir Royal kludge da kullanıyor rose Gold switchi bilmiyorum kullanmadım ama TTC yapıyorsa güzeldir. Benim attığımda da akko var ama ışıklandırması yok galiba klavyenin.
Attığıma ürünü inceledeniz mi hocam? Açıkçası bu özelliklerde klavye pek görmedim ve 3-4k bandında satıyorlar. Fabrikadan modlu ve ses yalıtım pedi ile geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Attığıma ürünü inceledeniz mi hocam? Açıkçası bu özelliklerde klavye pek görmedim ve 3-4k bandında satıyorlar. Fabrikadan modlu ve ses yalıtım pedi ile geliyor.
Fiyatına göre çok iyi görünüyor

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
hocam klavyeyi aldınız mı bu aralar klavye araştırıyorum bütçem bu fiyatlara yakın ne yaptınız ?
Şahsen üründen memnunum ama switchleri oem markasız yani. O sadece beni sinir etti o kadar. Sattım çoktan zaten farklı klavye kullanıyorum şu an.
Şu an bu klavyeyi kullanıyorum ama zaten elimde iki klavye olduğu için bunuda satacağım. Göz atabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,239
Üyeler
161,009
Son üye
sgsbsbs
Top Bottom