Neler Yeni

18 bin TL civarında bu laptoplardan hansini almak mantıklı ?

blackrose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Karagül
Bütçe
18000
Dostlar bu fiyatlara bu laptoplardan hangisini almak mantıklı olur? Ya da bunlara alternatif şu daha iyi olur diyebileceğiniz bir model var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden sağolun.

AydNn

80+ Bronze
Dostlar bu fiyatlara bu laptoplardan hangisini almak mantıklı olur? Ya da bunlara alternatif şu daha iyi olur diyebileceğiniz bir model var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden sağolun.

Hocam gigabyte olan abimde var cok saglam pc

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Öncelikle sizin bu laptopu ne için kullanacağınız önemli ve laptoptan ne beklediğiniz önemli.

blackrose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Karagül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gigabyte olan abimde var cok saglam pc
teşekkür ediyorum usta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle sizin bu laptopu ne için kullanacağınız önemli ve laptoptan ne beklediğiniz önemli.
Usta aslında hemen hemen her şey için kullanacağım. Oyun, yazılım, photoshop, video edit gibi amaçlarla kullanacağım. Laptoptan beklentim uzun ömürlü ve fazla sorun çıkarmaması, fiyatının hakkını vermesi ve performanslı çalışması.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed
Grafik tasarım için ise 32gb ramli intel İ7 11800h bir pc bakın derim. 3050ti da işinizi görür.
Monster tulpar serisinde abra v18 ürününü ram takviyesi ile almanız bence mantıklı

blackrose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Karagül
Grafik tasarım için ise 32gb ramli intel İ7 11800h bir pc bakın derim. 3050ti da işinizi görür.
Monster tulpar serisinde abra v18 ürününü ram takviyesi ile almanız bence mantıklı
Sağolun hocam. aslında grafik tasarım ile pek bir işim yok. Benimki daha çok kodalama amaçlı. Photoshop'uda genel fotoraf düzenlemeleri için kullanacağım.

1337

80+ Bronze
Usta aslında hemen hemen her şey için kullanacağım. Oyun, yazılım, photoshop, video edit gibi amaçlarla kullanacağım. Laptoptan beklentim uzun ömürlü ve fazla sorun çıkarmaması, fiyatının hakkını vermesi ve performanslı çalışması.
v25.1 yada Delta 15 alın

blackrose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Karagül
v25.1 yada Delta 15 alın
Teşekkür ederim peki sizce V25.1'e Samsung 1 TB SSD ve ram slotunu 2x8 yerine 1x16 yükseltmesi yapsam nasıl olur ? Ya da 25.1.1 modelini düşünmek daha mı mantıklı olur?

1337

80+ Bronze
Teşekkür ederim peki sizce V25.1'e Samsung 1 TB SSD ve ram slotunu 2x8 yerine 1x16 yükseltmesi yapsam nasıl olur ? Ya da 25.1.1 modelini düşünmek daha mı mantıklı olur?
32gb yapmayı planlıyorsanız mantıklı olur. 25.1.1 modelinin paneli 240hz ve windows lisanslı geliyor onun dışında bir farklılık yok. v25.1 alıp donanım yükseltmek daha mantıklı bence.

blackrose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Karagül
32gb yapmayı planlıyorsanız mantıklı olur. 25.1.1 modelinin paneli 240hz ve windows lisanslı geliyor onun dışında bir farklılık yok. v25.1 alıp donanım yükseltmek daha mantıklı bence.
Öyleyse 32gb ram artı 1TB SSD daha mantıklı gibi v25.1 modeli için

Ya windows sorun değil de sadece 240hz ekran tereddütte bırakıyor.

1337

80+ Bronze
Bencede, monsterın kendi sitesinden alınca pahalıya geliyor ama. Laptopu Trendyol, gittigidiyor vb. sitelerden daha ucuza alıp ram değişimini daha sonra yaptırmanız daha hesaplı olur.

Ya windows sorun değil de sadece 240hz ekran tereddütte bırakıyor.
2K fiyat farkına değmez bence. Harici monitör alırsınız o paraya

blackrose

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Umut Karagül
Bencede, monsterın kendi sitesinden alınca pahalıya geliyor ama. Laptopu Trendyol, gittigidiyor vb. sitelerden daha ucuza alıp ram değişimini daha sonra yaptırmanız daha hesaplı olur.

2K fiyat farkına değmez bence. Harici monitör alırsınız o paraya
Teşekkür ediyorum hocam, bende aynı fikirdeyim. İleride harici monitör almayı düşünüyordum zaten o şekilde değerlendirim.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1337
Top Bottom