Neler Yeni

18 yaşıma girdim kimliğimi değiştireceğim

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Burak
Merhaba, 18 yaşıma yeni girdim ve 18 yaşıma girdiğim için kimliğimi değiştirmem (imzalatmam) gerekiyormuş. Nasıl bir şekilde yeni kimlik alabilirim hiç fikrim yok bu konularda.

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,569
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba, 18 yaşıma yeni girdim ve 18 yaşıma girdiğim için kimliğimi değiştirmem (imzalatmam) gerekiyormuş. Nasıl bir şekilde yeni kimlik alabilirim hiç fikrim yok bu konularda.
önce mahallende falan fotoğrafçı varsa vesikalık al. Sonra nüfus müdürlüğünün sitesinden randevu alacaksın , sonra randevu aldığın nüfus müdürlüğüne gidiyorsun bir kaç soru soruyorlar imzanı ve biyometrik verilerini alıyorlar bu kadar. Bir kaç gün sonra kimliğin evine gelir.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
sanırım fotoğraf çekiliyormuş belli bir ücret karşılığında orada
hayır fotoğrafsız gidersen yakında fotoğrafçı varsa git orda çektir derler nüfus müdürlüğünde yapılmaz

Mert Uzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Mert Uzel
İmzalatmam gerekiyormuş derken kimlikte kendi imzanın olmasından mı bahsediyorsun, yoksa ek olarak başka bir imza mı gerekiyor?

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Burak
İmzalatmam gerekiyormuş derken kimlikte kendi imzanın olmasından mı bahsediyorsun, yoksa ek olarak başka bir imza mı gerekiyor?
kendi imzam galiba banada başkası söyledi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,620
Üyeler
161,726
Son üye
shansar
Top Bottom