Neler Yeni

18 yaşımdayım kendime kart çıkarmam lazım

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,996
İsim
Oğuz Oğuz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,996
İsim
Oğuz Oğuz

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Bize gelen abinin numrasını almıştım. Düğününe çağıracaktı ama çağırmadı. Telefonu hala var :D
Şu evin içine girme mevzusunun amaç ne tam olarak? Benlik problem yok annemler öyle bir tepki verdiler ki sanki ruhumu satmış gibi davranıyorlar. İmza atıyorum bi çay ikram ediyorum bence çokta sorun olmaz ama gelde anlat işte. 3 aydır kart çıkarcam diye sürünüyorum yok babanla git yok ablanla git diyolar ama gelen giden yok :D Başvurcam dedim ne yaparsan yap tarzı cevap aldım. Başvuru yaptım yok eve gelmesin iptal et cart curt. Sene sonu üniye gidicem nasıl yollayacaklar acaba merak ediyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,996
İsim
Oğuz Oğuz
Şu evin içine girme mevzusunun amaç ne tam olarak? Benlik problem yok annemler öyle bir tepki verdiler ki sanki ruhumu satmış gibi davranıyorlar. İmza atıyorum bi çay ikram ediyorum bence çokta sorun olmaz ama gelde anlat işte. 3 aydır kart çıkarcam diye sürünüyorum yok babanla git yok ablanla git diyolar ama gelen giden yok :D Başvurcam dedim ne yaparsan yap tarzı cevap aldım. Başvuru yaptım yok eve gelmesin iptal et cart curt. Sene sonu üniye gidicem nasıl yollayacaklar acaba merak ediyorum.
Gelen abiler bankacı zaten o konuda güven sorunun olmasın. Girme konusu da biz içten bir bankayız havası vermek ek olarak uzaktan geliyor çalışanlar yoruluyorlar. Bizim abi kızılaydan dolmuşla gelmişti mesela :D. Hem dinleniyor hem de sana kartın özellikleini anlatıyor.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eve girme zorunluluğu yok.Kapının önünde de yapabilirsin.Evin önünde bank falan varsa o da olur.Yakındaki bir kafeye de çağırabilirsin farketmez.Bir kaç dakikalık işi var.Seni sisteme kaydediyor.Sonra gidiyor.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Eve girme zorunluluğu yok.Kapının önünde de yapabilirsin.Evin önünde bank falan varsa o da olur.Yakındaki bir kafeye de çağırabilirsin farketmez.Bir kaç dakikalık işi var.Seni sisteme kaydediyor.Sonra gidiyor.
Evimiz müstakil :d Terasta ağırlarım o zaman problem olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,211
Üyeler
160,989
Son üye
marul1830
Top Bottom