Artık herkesin elinde sigara görüyorum ve hepsi 18 yaşından küçük. Cezası vs. yok mu bunun? Mesela yolda bunları sigara içerken polis görse bir şey olmaz mı? Merak ettim.
Artık herkesin elinde sigara görüyorum ve hepsi 18 yaşından küçük. Cezası vs. yok mu bunun? Mesela yolda bunları polis görse bir şey olmaz mı? Merak ettim.
Artık herkesin elinde sigara görüyorum ve hepsi 18 yaşından küçük. Cezası vs. yok mu bunun? Mesela yolda bunları polis görse bir şey olmaz mı? Merak ettim.
Ben de eskiden içerdim ve polisler bir şey demiyor. Asıl suç satanlarda, paketlerin üstünde bile yazar 18 yaşından küçüklere satışın cezası hapistir. Fakat gel gör ki şu anda en çok içen kesim gençler olduğu için adamlar paralarına bakıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fakat buradan her yaştaki insana sigarayı bırakmış biri olarak önerim başlamayı düşünüyorlarsa akıllarından çıkarsınlar, içiyorlarsa bıraksınlar. İnsanın hem cebine zarar hem sağlığına zarar.
Artık herkesin elinde sigara görüyorum ve hepsi 18 yaşından küçük. Cezası vs. yok mu bunun? Mesela yolda bunları sigara içerken polis görse bir şey olmaz mı? Merak ettim.