Neler Yeni

18 yaşından küçüklerin sigara içmesi

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Artık herkesin elinde sigara görüyorum ve hepsi 18 yaşından küçük. Cezası vs. yok mu bunun? Mesela yolda bunları sigara içerken polis görse bir şey olmaz mı? Merak ettim.

Aykut D.

80+ Gold
Artık herkesin elinde sigara görüyorum ve hepsi 18 yaşından küçük. Cezası vs. yok mu bunun? Mesela yolda bunları polis görse bir şey olmaz mı? Merak ettim.
Satanın cezası var içemenin varsa orasini bilmiyorum

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Artık herkesin elinde sigara görüyorum ve hepsi 18 yaşından küçük. Cezası vs. yok mu bunun? Mesela yolda bunları polis görse bir şey olmaz mı? Merak ettim.
Ben de eskiden içerdim ve polisler bir şey demiyor. Asıl suç satanlarda, paketlerin üstünde bile yazar 18 yaşından küçüklere satışın cezası hapistir. Fakat gel gör ki şu anda en çok içen kesim gençler olduğu için adamlar paralarına bakıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fakat buradan her yaştaki insana sigarayı bırakmış biri olarak önerim başlamayı düşünüyorlarsa akıllarından çıkarsınlar, içiyorlarsa bıraksınlar. İnsanın hem cebine zarar hem sağlığına zarar.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
benimde gordugum oluyor bacak kadar cocuklar iciyor

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Bence içmeninde cezası olması gerekiyor. Çünkü satışı yasak olan bir şey yapıyor sonuçta.
İlk önce satanlardan hesap sorulması lazım. Herkese sorsan kendi iradesi ile içiyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimde gordugum oluyor bacak kadar cocuklar iciyor
Ben de küçük yaşta başladım ve aşırı gereksiz bir şey olduğunu tekrar tekrar insanlara bıkmadan söylemeye devam ediyorum.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Artık herkesin elinde sigara görüyorum ve hepsi 18 yaşından küçük. Cezası vs. yok mu bunun? Mesela yolda bunları sigara içerken polis görse bir şey olmaz mı? Merak ettim.
Maalesef yok ganki hem olm nie takıon ki?

Top Bottom