Neler Yeni

18 yaşındayım Polis olmak için izlemem gereken yolu gösterir misiniz?

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Selam gençler ben karar verdim gerçekten polis olmak istiyorum. Polislik hoşuma giden bir meslek. Hem vatandaşı korurum hem de sevdiğim meslek olduğu için mutlu olurum. Şimdi ben lise son meslek lisesi öğrencisiyim. 18 yaşımı doldurdum. Şimdi neler yapmam gerekiyor? TYT sınavından puanımı aldım diyelim direkt poem sınavına mı gireceğim? Bilen birisi bana yol gösterirse gerçekten çok teşekkür ederim.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Selam gençler ben karar verdim gerçekten polis olmak istiyorum. Polislik hoşuma giden bir meslek. Hem vatandaşı korurum hem de sevdiğim meslek olduğu için mutlu olurum. Şimdi ben lise son meslek lisesi öğrencisiyim. 18 yaşımı doldurdum. Şimdi neler yapmam gerekiyor? TYT sınavından puanımı aldım diyelim direkt poem sınavına mı gireceğim? Bilen birisi bana yol gösterirse gerçekten çok teşekkür ederim.
Spor sınavı var ve düzenli olarak gitmen gerekiyor.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
tamamdır hocam eyw
Benim tek bildiğim parkur başka bir şey var mı bilmiyorum kuzenim denemiştim haftada birkaç kez parkura hazırlanmaya gidiyordu. Boy kilo gibi etkenlere de bakıyorlar

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Benim tek bildiğim parkur başka bir şey var mı bilmiyorum kuzenim denemiştim haftada birkaç kez parkura hazırlanmaya gidiyordu. Boy kilo gibi etkenlere de bakıyorlar
kilo 55 boy 169

.RBO.

80+ Silver
kilo 55 boy 169
hocam biraz kilo alsanız iyi olur tabi vücut oranınada bağlı boy konusunu tam bilmiyorum yetip yetmeyeceğini ama postürünüzü geliştirerek 170 civarların açıkabilirsiniz postürünüz çok kötüyse 175 bile olabilirsiniz 😀 ama min 1-2 cm etki edecektir

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
hocam biraz kilo alsanız iyi olur tabi vücut oranınada bağlı boy konusunu tam bilmiyorum yetip yetmeyeceğini ama postürünüzü geliştirerek 170 civarların açıkabilirsiniz postürünüz çok kötüyse 175 bile olabilirsiniz 😀 ama min 1-2 cm etki edecektir
Hocam spora tam başlasam iyi olacak şuan kendimce izleyerek wing chun çalışıyorum. Arada mekik şınav ve bazı hareketleri yapıyorum. Okul olduğu için akşam kalıyor ama yine de gitmem gerekiyor. Vücut lazım ve önemli. Şüphelinin nasıl bişey çıkacağı bilinmez

.RBO.

80+ Silver
Hocam spora tam başlasam iyi olacak şuan kendimce izleyerek wing chun çalışıyorum. Arada mekik şınav ve bazı hareketleri yapıyorum. Okul olduğu için akşam kalıyor ama yine de gitmem gerekiyor. Vücut lazım ve önemli. Şüphelinin nasıl bişey çıkacağı bilinmez
hocam spora gitmeden önce postür çalışmanızı başlayınca ise bel arka bacak ve kalça calışmanızı öneririm sonra tamamen güc kazanımı na odaklı çalışın dediğim şeyler sizi sakatlıklardan koruyacaktır güç kazanmaya başlayınca postürünüz tamamen oturacak belki hiç uzamadan 170 üstüne çıkacaksınızız ben spora bşladığımda 186 ydım postürümde iyiydi biraz daha iyleştirdim şu amda 187 ile 188 in arasındayım yaşta 14😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,636
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom