Al şu arabayıda forum rahatlasın.d180bin TL ye araba önerisi sadece isim verin yeter aile arabası olsun ve fiyatının hakkını versin yalnız dizel olsun otamatik yada manüel olsun
Egea al geç180bin TL ye araba önerisi sadece isim verin yeter aile arabası olsun ve fiyatının hakkını versin yalnız dizel olsun otamatik yada manüel olsun
Ya benim tam net fiyatım 180Hocam tam bütçeniz nedir? 180 binle 310 bin arasında çok fark var gerçekten.
Dolar bazından değerlendiriyor sanırım.Bütçen ani düşüyor sonra tekrar yükseliyor çözemedim.
Doblo (en yüksek paket)180bin TL ye araba önerisi sadece isim verin yeter aile arabası olsun ve fiyatının hakkını versin yalnız dizel olsun otamatik yada manüel olsun
Yani biraz daha sedan olabilir yaDoblo
Ya benim fiyatım 200 le 180 arasi gidip geliyorAl şu arabayıda forum rahatlasın.d
Bi 310k Bi 200k Bi 180k.
Doblo alda gezdir bizi enişte.Yani biraz daha sedan olabilir ya
180bin TL ye araba önerisi sadece isim verin yeter aile arabası olsun ve fiyatının hakkını versin yalnız dizel olsun otamatik yada manüel olsun
Renault Megane Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Megane fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Volkswagen Golf Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Volkswagen Golf fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Skoda Octavia Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Skoda Octavia fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Fiat Egea Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Fiat Egea fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Şu 4 modeli önerebilirim anca bu fiyatlara.
Tam butcem 180 ben 200 oluyor sonra düşüyor bu benim ayarım cunki 200 e alsam bunun düzeltilmesi gereken yerler var felan baya masrafa giderimHocam tam bütçeniz nedir? 180 binle 310 bin arasında çok fark var gerçekten.
180bin TL ye araba önerisi sadece isim verin yeter aile arabası olsun ve fiyatının hakkını versin yalnız dizel olsun otamatik yada manüel olsun