18000 BTU Klima önerisi...

v3ttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Merhabalar. İstanbul'da önceliğim soğutma olacak şekilde klima almak istiyorum. Keşif yaptırdım en az 15000 BTU olur dediler odanıza. Samsung 35, Bosch 36, Baymak 39 bin ₺ bandında satılıyor. Mitsubishi, toshiba 58-70 bin₺ bandında satılıyor. Ben yazın sıcaklarından kurtulmak için almak istiyorum. Arçelik, Beko alüminyum kullandığı için istemiyorum. Tam bir fiyat performans ürünü arıyorum. Kullananlar tavsiye verebilir mi?

Merhabalar. İstanbul'da önceliğim soğutma olacak şekilde klima almak istiyorum. Keşif yaptırdım en az 15000 BTU olur dediler odanıza. Samsung 35, Bosch 36, Baymak 39 bin ₺ bandında satılıyor. Mitsubishi, toshiba 58-70 bin₺ bandında satılıyor. Ben yazın sıcaklarından kurtulmak için almak istiyorum. Arçelik, Beko alüminyum kullandığı için istemiyorum. Tam bir fiyat performans ürünü arıyorum. Kullananlar tavsiye verebilir mi?
Klima aldınız mı hocan?

2 Adet Klimaya Telefon Hediye :)

Klimayı Tavsiye Ederim İnternet Kafedeki Bir Abime Önermiştim Aldı Etraf Buz Gibi Oldu Valla .

2 Adet Klimaya Telefon Hediye :)

Klimayı Tavsiye Ederim İnternet Kafedeki Bir Abime Önermiştim Aldı Etraf Buz Gibi Oldu Valla .
Benim mesajı görünce konuyu güncel sandın sanırım ama arkadaş büyük ihtimalle klimayı çoktan almıştır :) Stok bitmiş sanırım 2 klima seçtirmiyor. Linkteki klima listemdeydi aldırdığın kişinin dükkanı hangi ilde? Samsung'ta kronik ses sorunu ve servis sıkıntısı var diyorlar.

Benim mesajı görünce konuyu güncel sandın sanırım ama arkadaş büyük ihtimalle klimayı çoktan almıştır :) Stok bitmiş sanırım 2 klima seçtirmiyor. Linkteki klima listemdeydi aldırdığın kişinin dükkanı hangi ilde? Samsung'ta kronik ses sorunu ve servis sıkıntısı var diyorlar.
Çokta Eski Değil .

LG Dualcool Plus PC18SQ A++ 18000 Btu Inverter - 39.108,02 TL (İndirimde) Wi-Fi özelliği olduğu için ekstradan telefonla kontrol imkanı sağlıyor.
Samsung Premium AR18TSHZHWK/SK 18000 BTU Inverter - 34.943,33 TL

Her iki üründe çok iyi. LG ekstradan daha kullanışlı ve açıkçası beyaz eşya konusunda kendilerini zirvede görüyorum. Bütçeniz varsa yapıştırın gitsin.
lg ve samsung alınmaz samsung bakır boru yerine alüminyum kullanıyordu en son :D

Odanız kac m2. Bir oda için 12binlik genelde hertürlü yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,866
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri