Konu sahibi ne editi yapacağını söylememiş ama renk doğruluğu önemli olan bir iş yapıyorsa attığınız modelinin paneli yeterli olmaz malesef.
kendi çapımda yapıcam öyle çok yoğunluk olmıcak edit ve rendera , oyundanda aslında kastım knight online ama beni bi süre idare edebilecek bir bilgisayara ihtiyacım var.Konu sahibi ne editi yapacağını söylememiş ama renk doğruluğu önemli olan bir iş yapıyorsa attığınız modelinin paneli yeterli olmaz malesef.
Rog g15'e alternatif olarak bu modele bakabilirsiniz. Şahsen Asus'u öneririm, bu da aklınızda bulunsun.
![]()
Lenovo Legion 5 82JU015WTX Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion 5 82JU015WTX Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Lenovo Legion 5 82JU015WTX Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
hocam profesyonel bir iş değilse panel kalitesizliğini İ7 12. Nesil hayli hayli kapatıyor çok sağlam işlemciKonu sahibi ne editi yapacağını söylememiş ama renk doğruluğu önemli olan bir iş yapıyorsa attığınız modelinin paneli yeterli olmaz malesef.
Rog g15'e alternatif olarak bu modele bakabilirsiniz. Şahsen Asus'u öneririm, bu da aklınızda bulunsun.
![]()
Lenovo Legion 5 82JU015WTX Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion 5 82JU015WTX Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Lenovo Legion 5 82JU015WTX Ryzen 7 5800H 16 GB 1 TB SSD RTX3060 15.6" Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Asus Rog veya Lenovo Legion modelleri üzmez hocam.kendi çapımda yapıcam öyle çok yoğunluk olmıcak edit ve rendera , oyundanda aslında kastım knight online ama beni bi süre idare edebilecek bir bilgisayara ihtiyacım var.
HP victus modelleri için ne diyosunuz hocam. ben biraz göz attım ama şikayetci tarafı daha çok basıyor gibi çok yaklaşmak istemiyorum o yüzden.Asus Rog veya Lenovo Legion modelleri üzmez hocam.
HP Victus modelleri F/P fakat bütçe varken bakılacak modeller değil bence. Çok kaliteli olduklarını düşünmüyorum. Asus veya Lenovo gibi markalar uzun ömürlü olur.HP victus modelleri için ne diyosunuz hocam. ben biraz göz attım ama şikayetci tarafı daha çok basıyor gibi çok yaklaşmak istemiyorum o yüzden.
teşekkür ederim hocam.HP Victus modelleri F/P fakat bütçe varken bakılacak modeller değil bence. Çok kaliteli olduklarını düşünmüyorum. Asus veya Lenovo gibi markalar uzun ömürlü olur.