Neler Yeni

18'le 30 k arası edit/render ve oyun için laptop önerisi...

cLoogeeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan
Arkadaşlar 18 bin ile 30 k arası hem edit/render yapabileceğim ve oyun oynayabileceğim düzgün bilgisayar önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Konu sahibi ne editi yapacağını söylememiş ama renk doğruluğu önemli olan bir iş yapıyorsa attığınız modelinin paneli yeterli olmaz malesef.

Rog g15'e alternatif olarak bu modele bakabilirsiniz. Şahsen Asus'u öneririm, bu da aklınızda bulunsun.

cLoogeeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu sahibi ne editi yapacağını söylememiş ama renk doğruluğu önemli olan bir iş yapıyorsa attığınız modelinin paneli yeterli olmaz malesef.

Rog g15'e alternatif olarak bu modele bakabilirsiniz. Şahsen Asus'u öneririm, bu da aklınızda bulunsun.
kendi çapımda yapıcam öyle çok yoğunluk olmıcak edit ve rendera , oyundanda aslında kastım knight online ama beni bi süre idare edebilecek bir bilgisayara ihtiyacım var.

QRuder

80+ Silver

hocam profesyonel bir iş değilse panel kalitesizliğini İ7 12. Nesil hayli hayli kapatıyor çok sağlam işlemci

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
kendi çapımda yapıcam öyle çok yoğunluk olmıcak edit ve rendera , oyundanda aslında kastım knight online ama beni bi süre idare edebilecek bir bilgisayara ihtiyacım var.
Asus Rog veya Lenovo Legion modelleri üzmez hocam.

cLoogeeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus Rog veya Lenovo Legion modelleri üzmez hocam.
HP victus modelleri için ne diyosunuz hocam. ben biraz göz attım ama şikayetci tarafı daha çok basıyor gibi çok yaklaşmak istemiyorum o yüzden.

OnurKeles

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Onur Keleş
HP victus modelleri için ne diyosunuz hocam. ben biraz göz attım ama şikayetci tarafı daha çok basıyor gibi çok yaklaşmak istemiyorum o yüzden.
HP Victus modelleri F/P fakat bütçe varken bakılacak modeller değil bence. Çok kaliteli olduklarını düşünmüyorum. Asus veya Lenovo gibi markalar uzun ömürlü olur.

Top Bottom