yapılamıyor hocam 18 yaşına kadar eft işlemleri kapalı oluyor.yapılıyor
yapılamıyor hocam 18 yaşına kadar eft işlemleri kapalı oluyor.yapılıyor
yapabiliyorsun az önce yaptım.Garantide eft falan yapa biliyormuyuz
Evet yapiliyor ama 2022den beri temazssiz kart vermiyorlar 18 altinaGarantide eft falan yapa biliyormuyuz
papara kesinlikleArkadaşlar selam 18yaş altı banka kart alıcam sizce hangi bankayı tercih etmeliyim
bende var temassızEvet yapiliyor ama 2022den beri temazssiz kart vermiyorlar 18 altina
banka hesabı varken çok gereksiz kalıyorpapara kesinlikle
neden tüm fastler ücretsiz + temassız + cashbackbende var temassız
Mesaj otomatik birleştirildi:
banka hesabı varken çok gereksiz kalıyor
iş bankasıda temassız fast ücretsizneden tüm fastler ücretsiz + temassız + cashback
ne kullandıgına göre değişiriş bankasıda temassız fast ücretsiz
bide cashbackdan max 25tl falan kazanıyorsun döner bile alamazsın
İş bankası varsa nays kullanılır zaten ben iş bankalı olmamama rağmen kullanıyorum geri ödemeleri çok iyi yaviş bankasıda temassız fast ücretsiz
bide cashbackdan max 25tl falan kazanıyorsun döner bile alamazsın
reis velinin üstüne olduğu için sıkıntı olmuyor ben staj için çıkartırmıştım ordan biliyorum.yapılamıyor hocam 18 yaşına kadar eft işlemleri kapalı oluyor.
var hocamSizde varmi hocam
2022 yilinda 8 tane kart soyledim temazsiz diye hepsi temasli geldi bende yanlislik var diye soyledikce soyledim belki subeye gitsem verirlerdide ben internetten yaptigim icin olmus olabilirbende var temassız
Alakasi yok 14 yasindan beri banka hesabim var ama papara nays gibi uygulamalari cashback icin kullaniyorum ayrica yasitlarimin hepsi banka hesabi kullanmiyor o yuzden papara cok lazim oluyorbanka hesabı varken çok gereksiz kalıyor
çevrem papara kullanmadığı için iban lazım oluyor o yüzden işe yarıyor bide 2. el bişiler sattığım için o işede yarıyor.2022 yilinda 8 tane kart soyledim temazsiz diye hepsi temasli geldi bende yanlislik var diye soyledikce soyledim belki subeye gitsem verirlerdide ben internetten yaptigim icin olmus olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alakasi yok 14 yasindan beri banka hesabim var ama papara nays gibi uygulamalari cashback icin kullaniyorum ayrica yasitlarimin hepsi banka hesabi kullanmiyor o yuzden papara cok lazim oluyor