Gaming.gen.tr den cikartiyor bu aralar genelliklesizce hangi sitede çıkar
Gaming.gen.tr den cikartiyor bu aralar genelliklesizce hangi sitede çıkar
bu haftasonu RTX 3060 Ti ve taş gibi parçalarla 16899TL bütçeyi zorluyorum. Beklerseniz faydanıza olur.16.499 gelir fiyat bence 16 civarı demiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belki alınabilir ama ben olsam sistemi görüp ona göre da sistemi beklerdim
Yorum ilginç ve piyasaya durumuna göre "parçaları çok kaliteli sistem" biraz abartılı bir söylem gibi geldi. Fiyat ise 16.000 civarında denmiş yani 16.000 TL de olabilir, 16.999 TL de olabilir. Satın almak isteyen arkadaşlar ona göre bütçelerini hazırlaması mantıklı olabilir. Bakalım hangi fiyata hangi parçalarla sistem çıkabilir onu 19 Şubat'ta anlarız....Alıntıyı görüntüleArkadaslar forumunda bu ctesi ile ilgili cikartacagı sistemle alakali bilgiler verdi. Sizce 16k ya 3060ti sistem suan icin alınır mı ? veya Abdullah reisin suprizlerini mi beklemeliyiz ?
5600x olursa çok iyi olur. vok giriş yayınlayacakmış. inş buradan güler yüzümüz5600x 3060 ti 15.999 gelse efsaneeeeeee 16.999 da olur maks
16999Tl de olabilir dediğin gibi. Neticede hala 16K bandında denilebiliyor bu fiyat için.Cok
Yorum ilginç ve piyasaya durumuna göre "parçaları çok kaliteli sistem" biraz abartılı bir söylem gibi geldi. Fiyat ise 16.000 civarında denmiş yani 16.000 TL de olabilir, 16.999 TL de olabilir. Satın almak isteyen arkadaşlar ona göre bütçelerini hazırlaması mantıklı olabilir. Bakalım hangi fiyata hangi parçalarla sistem çıkabilir onu 19 Şubat'ta anlarız....
Arada 999 TL fark çıkma ihtimaline karşı önlem alınması gerektiğini vurgulamak istedim. Ha tabi 17.000 TL olsa nasıl alırdık16999Tl de olabilir dediğin gibi. Neticede hala 16K bandında denilebiliyor bu fiyat için.