Neler Yeni

1909 sürümünde takılı kaldım 22H2 güncellenmiyor

resios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Sarıtaş
Windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum bu sürümde artık bazı uygulamalar açılmıyor, normalde kendi kendine güncellerdi fakat 22H2 ile ilgili hata alıyorum güncellemek istediğimde ve çok farklı çözümler denedim fakat yine düzelmedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim gerekirse formatda atabilirim. Mahalle bilgisayarcısına götürüp sorunu halletmiş gibi davranmasını istemiyorum bilgisayarı sıfırlayıp.

Ekler

• resim_2024-02-06_192400213.png
    resim_2024-02-06_192400213.png
    12.4 KB · Hit: 25

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
An10im1i
Windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum bu sürümde artık bazı uygulamalar açılmıyor, normalde kendi kendine güncellerdi fakat 22H2 ile ilgili hata alıyorum güncellemek istediğimde ve çok farklı çözümler denedim fakat yine düzelmedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim gerekirse formatda atabilirim. Mahalle bilgisayarcısına götürüp sorunu halletmiş gibi davranmasını istemiyorum bilgisayarı sıfırlayıp.
Format atıp temiz yükleme yap.
Yoksa şöyle uzun bir saçmalık bekliyor seni.

dism /online /cleanup-image /scanhealth
dism /online /cleanup-image /checkhealth
dism /online /cleanup-image /restorehealth
net stop wuauserv
net stop cryptSvc
net stop bits
net stop msiserver
net start wuauserv
net start cryptSvc
net start bits
net start msiserver
Windows update sorun gidermeyi çalıştır...

resios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Sarıtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öncesinmde denedim bunu bi yerde sistem sürücüleri güncel değil diye oluyor demiş birisi. Üstelik güncelleme başlarken klavye mouseu ve ethernet kablosunu çektiğini söylemiş pek anlam veremedim bilmediğim için ama denicem akşam güncellemeyi.

Top Bottom