Çift kanal 16 GB ram çok tatlı olur1920x1080p yayın açmam için sistemim yeterlimidir yoksa 1280x720p mi yapayım
Ekran gtx 1650
işlemci ryzen 5 1600 af
ram 8gb
internet 7.60 upload
Dual channel performansı gözle görünür çok daha iyi fakat benim ramim cl15, cl16 olsaydı bi 8 daha takıcaktım fakat cl15 crucial ballistix piyasada yokÇift kanal 16 GB ram çok tatlı olur
5000 bitrate verdim denedim tık yoktu fakat 720p ye yada farklı çözünürlüklere geçmek mantıklı olurRami 2x8 yap ayrıca 1080p o internete ve sisteme bi tık ağır gelebilir
Beklentilerine bağlı bu durum. Aynı mhz ve cl değerine sahip farklı marka da alabilirsin veya iyi çipli bir ram alıp manuel cl15 de yapabilirsin seçenekler sana bağlıDual channel performansı gözle görünür çok daha iyi fakat benim ramim cl15, cl16 olsaydı bi 8 daha takıcaktım fakat cl15 crucial ballistix piyasada yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
5000 bitrate verdim denedim tık yoktu fakat 720p ye yada farklı çözünürlüklere geçmek mantıklı olur
aynı mhz aynı cl değeri bu https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...ddr4-cl15-hx430c15fb3-8-fiyati,537086344.html bu var olurmu sıkıntı çıkarırmı ?Beklentilerine bağlı bu durum. Aynı mhz ve cl değerine sahip farklı marka da alabilirsin veya iyi çipli bir ram alıp manuel cl15 de yapabilirsin seçenekler sana bağlı
Sorun çıkarmaz %99 ihtimalle. Yine de sorun çıkarma ihtimaline karşı iadede sorun çıkarmayacak bir yerden alman daha garanti olur ama sorun çıkacağını sanmıyorumaynı mhz aynı cl değeri bu https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...ddr4-cl15-hx430c15fb3-8-fiyati,537086344.html bu var olurmu sıkıntı çıkarırmı ?
Birde şey soracağım obs de profil kısmında main high baseline var onlar ne oluyorSorun çıkarmaz %99 ihtimalle. Yine de sorun çıkarma ihtimaline karşı iadede sorun çıkarmayacak bir yerden alman daha garanti olur ama sorun çıkacağını sanmıyorum
Yayın açma hakkında hiç bilgim yok bilen birileri daha iyi yardımcı olurBirde şey soracağım obs de profil kısmında main high baseline var onlar ne oluyor
onu main bırakın hocam eğer işlemciden verecekseniz oyunuBirde şey soracağım obs de profil kısmında main high baseline var onlar ne oluyor
neden ekran kartı diye soracak olursan eğer seninle aynı işlemciyi kullanıyorum ve işlemci bazlı oyunlarda hem çok fps düşüyor hemde sistem akıcılığı hafiften düşüyor ama ekran kartından verince sıkıntı çıkmıyor.tavsiyem yayını ekran kartından verip (çünkü nvidia nın encoderı güzel) 5000bitrate 720p 60fps veya 900p 60fps vermeniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu main bırakın hocam eğer işlemciden verecekseniz oyunu