Neler Yeni

1990-1992 Fenerbahçe logosu neden kullanılmıyor

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Öncelikle hayırlı sabahlar dilerim cümleten merak ettiğim bir konu var bu yüzden böyle bir konu açma gereği duydum sizden bir şeyi yorumlamanızı isteyeceğim şuan ki Fenerbahçe logosu mu daha güzel gözüküyor yoksa 1990-1992 yılında kullanılan fenerbahçe logosu mu gerçekten cevaplarınızı merak ediyorum benim kendi şahsi görüşüm eski logo gerçekten çok asil ve güzel duruyor

Ekler

• indir.png
    indir.png
    10.9 KB · Hit: 37
  • fenerbahce-1990-1992-logo.png
    fenerbahce-1990-1992-logo.png
    400.7 KB · Hit: 35

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Alkan Köroğlu
Arkadaşlar lütfen sadece logoya odaklanın şuan Fenerbahçe logosuna bakın bir de 1990-1992 yılında kullanılan logoya bakın nedense eski FB logosu gözüme inanılmaz hoş gözüküyor bilmiyorum size de sormak istiyorum sizde şuan ki logo mu daha güzel duruyor yoksa eski logo mu objektif olun
eski logo çok soluk biraz canlandırılsa çok daha iyi

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şu an kullanılan logo çok daha güzel. Diğeri köşelerden gerilmiş gibi duruyor.

CharlesPolat

80+ Bronze
Öncelikle hayırlı sabahlar dilerim cümleten merak ettiğim bir konu var bu yüzden böyle bir konu açma gereği duydum sizden bir şeyi yorumlamanızı isteyeceğim şuan ki Fenerbahçe logosu mu daha güzel gözüküyor yoksa 1990-1992 yılında kullanılan fenerbahçe logosu mu gerçekten cevaplarınızı merak ediyorum benim kendi şahsi görüşüm eski logo gerçekten çok asil ve güzel duruyor
Eskisi daha iyi ama 2011 senesinde fener şike yaptığı için logo ve tarihimiz kirlendi dediler ve yeni logo düzenlenmiş ve hayata geçirilmiş oldu (yalanlayanlar olabilir belgelerle konusuyoruz)

Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Onur Yücel
Yenisi çok daha iyi sağdaki aşırı demode duruyor modern tasarımlardan bir hayli uzak.
Arada çıkıyor ya takımlar markalar logo değiştiriyor ama bir çizgiyi daha ince çekiyor mesela bizim çok bilmiş halk da hemen “süreyya hanımın muhteşem değişimi AsdAsA” yorumunu yapıştırıyor minik ricky gervaisler.
O işte modern tasarım ilkelerine uydurmak için yapıyorlar sizde öyle olmayabilir fakat insanların neredeyse hepsinin bilinçaltında daha iyi bir logo izlenimi taşıması için yapılıyor onlar. Sırf o işlere bakan onlarca elemanları var koca koca firmaların bizimkiler çıkmış e bu aynısı aAdads diyor 😂

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eskisi daha iyi ama 2011 senesinde fener şike yaptığı için logo ve tarihimiz kirlendi dediler ve yeni logo düzenlenmiş ve hayata geçirilmiş oldu (yalanlayanlar olabilir belgelerle konusuyoruz)
Böyle bir konuda bile saçmalayabilmeniz özel çaba gerektiriyor gerçekten. Logo en son 1992 yılında kullanılmış. Daha sonra şu an kullanılan logoya geçilmiş. 2011 yılından sonra değişen bir şey yok anlayacağın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Onur Yücel
Doğru mu değil mi bilmiyorum da mantık olarak bana çok saçma bir gerekçe geldi valla , bir kulüp niye kendi kendini böyle yaftalasın ki tam aksine öyle bir şey yapmadık diye kararlı bir duruş sergiler.
Zorunda bırakıldı ise bilemem tabi bilgim yok konu hakkında
Ayrıca 90-92 arası yazıyor

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Böyle bir konuda bile saçmalayabilmeniz özel çaba gerektiriyor gerçekten. Logo en son 1992 yılında kullanılmış. Daha sonra şu an kullanılan logoya geçilmiş. 2011 yılından sonra değişen bir şey yok anlayacağın.
Doğru mu değil mi bilmiyorum da mantık olarak bana çok saçma bir gerekçe geldi valla , bir kulüp niye kendi kendini böyle yaftalasın ki tam aksine öyle bir şey yapmadık diye kararlı bir duruş sergiler.
Zorunda bırakıldı ise bilemem tabi bilgim yok konu hakkında
Ayrıca 90-92 arası yazıyor
al işte böyle adamları ciddiye alıyorsunuz her şeye inanıyorsunuz sonra eşşekbahçe neden şampiyon olamıyor

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Hocam sizin dediğiniz tarih 1993 - 1994 zamanındaki logo tarihi ve o logo hep ayni kaldı yani 1994 diyelim 30 yıldır Fenerbahçe aynı logoyu kullanıyor benin demiş olduğum logo 1990-1992 arasında kullanılan logo

CharlesPolat

80+ Bronze
Maalesef hocam hapis bile yattılar zorunda kaldılar yoksa şikebahçe diyordu o dönem onlar da artık bu olaylar eskide kaldı biz öyle bi takım değiliz demek için logoyu değiştirdiler mazisi böyle yani (fenerbahçeli hukukçudan dinlemiştim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,570
Üyeler
166,957
Son üye
Kerem123.b
Top Bottom