Neler Yeni

1k ya numlocksuz mekanik klavye önerisi lazım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,068
İsim
göksel yurtcan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,068
İsim
göksel yurtcan
switch olarak hangisi almaliyim karar veremedim suan ki klavyem mavi switch hissiyati cok guzel lol oynuyorum genelde arada valo fln ama herkes red oneriyor bazilarida brown
tamamen kişisel tercih red sessizdir brown mavi ile neredeyse aynı histedir ama sessizdir ben brownu kişisel alarak sevmiyorum ama seveni çok

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
tamamen kişisel tercih red sessizdir brown mavi ile neredeyse aynı histedir ama sessizdir ben brownu kişisel alarak sevmiyorum ama seveni çok
maviden rede gecince alisman zor olur diyorlar ama bilemedim hocam hissiyati nasıldır sizce ? benim mavi switchin bozulan tuşları var direk sessiz dumduz basiyor o gibimidir yoksa gene bi hissiyati varmi redin

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
oyun futbol
hocam ben çok kararsız kaldım aliexpressten almak içime sinmiyor amazon dan veya türk sitelerinden klavye önerme şansın varmıdır bütçem 1 k

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,068
İsim
göksel yurtcan
maviden rede gecince alisman zor olur diyorlar ama bilemedim hocam hissiyati nasıldır sizce ? benim mavi switchin bozulan tuşları var direk sessiz dumduz basiyor o gibimidir yoksa gene bi hissiyati varmi redin
hissiyat var gibi hocam bende blueden rede geçtim kısa süre önce ben redi daha çok sevdim membran gibi değil kesinlikle
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben çok kararsız kaldım aliexpressten almak içime sinmiyor amazon dan veya türk sitelerinden klavye önerme şansın varmıdır bütçem 1 k
o sitelerden alacağınız klavye yooso nun yanına yaklaşamaz tavsiyemde yok uzun süredir sadece aliexpress ve banggod üzerinden alışveriş yapıyorum ve tavsiyelerimide oralardan yapıyorum

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
hissiyat var gibi hocam bende blueden rede geçtim kısa süre önce ben redi daha çok sevdim membran gibi değil kesinlikle
hissiyat varsa sorun yok hocam dumduz benim bu bluenun bozulan switchlerindeki hissizlik varsa almam yani bunlari bozar bozar kullanirim red gibi sessiz dumduz 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
oyun futbol

o sitelerden alacağınız klavye yooso nun yanına yaklaşamaz tavsiyemde yok uzun süredir sadece aliexpress ve banggod üzerinden alışveriş yapıyorum ve tavsiyelerimide oralardan yapıyorum
o zaman korkmama gerek yok demi gelmez felan diye güvenemiyorum

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,068
İsim
göksel yurtcan
o zaman korkmama gerek yok demi gelmez felan diye güvenemiyorum
gelir hocam neden gelmesin milyarda bir ihtimal gelmemesi heleki günümüzde sistemleri çok daha iyi ve artık satın alırken gümrük vergisinide ödüyorsunuz bundan dolayı gümrükte ekstra vergide çıkmıyor

hissiyat varsa sorun yok hocam dumduz benim bu bluenun bozulan switchlerindeki hissizlik varsa almam yani bunlari bozar bozar kullanirim red gibi sessiz dumduz 😂
mediamarkt yada vatana bakın hocam oralarda testerlar oluyor red olan birini bulup bakın ona göre karar verin

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
gelir hocam neden gelmesin milyarda bir ihtimal gelmemesi heleki günümüzde sistemleri çok daha iyi ve artık satın alırken gümrük vergisinide ödüyorsunuz bundan dolayı gümrükte ekstra vergide çıkmıyor

mediamarkt yada vatana bakın hocam oralarda testerlar oluyor red olan birini bulup bakın ona göre karar verin
teşekkürler hocam cevaplar icin 🙏

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
oyun futbol

https://tr.aliexpress.com/item/1005...204694!sea!TR!0!AB&curPageLogUid=psKHkyXcRNau bu hangi switch bakma şansın varmıdır göremedim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,068
İsim
göksel yurtcan
Top Bottom