Neler Yeni

1k'ya kadar MİKROFONU İYİ kulaklık önerisi

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Dostlar bana mikrofonu iyi bir kulaklık lazım. Maksimum bütçe 1k ama 700-850 arası olması daha erkene çeker almamı. Rampage Crack alacaktım. Eğer Daha iyi bir mikrofona sahip kulaklık bulabilirsem alırım. Şuanki kulaklığım Razer Kraken X 7.1 USB. Aşırı memnunum fakat mikrofonu sesimi robot yapıyor.

parabix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Deva Aslan
Hocam Rampage SN-RGW9 Alabilirsiniz Çok İyi Mikrofonu Hyperx Quadcastten bile Kat Kat Daha İyi Ses Sistemide Çok Kaliteli 3,5 Yıldır Kullanıyorum

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş

parabix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Deva Aslan
rampage ne knk ya ulan genemi sen 4ay önceki konuyu uyandırmışsın
Hocam Bak Artık Ağzımdan Argo Kelime Çıkıcak Sal Beni Rampage Sevmiyor Olabilirsin Ama Ürünlerin Kaliteli Olduğunu Değiştirmez Şuana Kadar Ben Rampage Ürünü Olarak Klavye,Mouse,Kulaklık Kullandım Hepsi Çok İyi Dayanıyor Kudurabilirsiniz

Hocam Bak Artık Ağzımdan Argo Kelime Çıkıcak Sal Beni Rampage Sevmiyor Olabilirsin Ama Ürünlerin Kaliteli Olduğunu Değiştirmez Şuana Kadar Ben Rampage Ürünü Olarak Klavye,Mouse,Kulaklık Kullandım Hepsi Çok İyi Dayanıyor Kudurabilirsiniz
ne cahil adamsın farkında değilsin

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş
Ç:ASÇDisadjg hacılar ayrı bi mikrofon aldım Razer Seiren X buldum cok ucuza onu kullanıyom.
çok iyi hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

he aynen byaa kliteli bencede sen onu kullan hadi

LordCh4os

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Umutcan Ekinci
RTX 2060 > RTX 3060 diyen adam Rampage öneriyor :D

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
BehzatÇ
Adam sadece rampage önermiş neden bu kadar üstelediniz?

Top Bottom