🔥İndirim 1ST PLAYER Ürünleri TR DE 1000w-1300w ATX 3.1 Plat A TİER Avantajlı Fiyat

Noname olduklarından veri yok işte :D Üretici belli değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O sistem için hiç o kadara gerek yok. D.F.X alınabilir ama çok anlamsız olur.
yan sistem olarak kullanıma başladım fakat ileride main yapabilirim belki o anki kafama göre :D ne almalıyım

Bence ne kadar kaliteli olsa da güç kaynağına bu paralar verilmez.
Çok yanlış bir düşünce.

Başına gelmeyen bilmez. On binlerce lira verip topladığınız sistem, psu'dan mahvolmadan anlamazsınız. Kaldı ki her markanın her modeli de iyi değil, ona rağmen bunu diyebilmek büyük cesaret. Umarım başınıza gelmez. :)

plat degil gold bu plat olarak bulunmaz
Aga şu forumda senin kadar bir şeyden anlamayıp aynı zamanda anlıyormuş gibi konuşan görmedim.

Gold ve plat arasında %2-3 verimlilik farkı var zaten tüm olay bu. Örnek veriyorum %50 yükte %90 verimlilik veriyorsa GOLD, %92-93 verimlilikte Plat oluyor yani şu boş muhabbetin %2-3 için mi?

Avantajlı fiyat deyip fiyat paylaşmıyorsun, yarın öbür gün zamlanmış olsa şuanki fiyato nereden bilecek konuyu okuyanlar?

Edit: Çoluk çocuğa ayıracak vaktim yok. Moderatör arkadaşlar da kendine çeki düzen versin. Fiyat paylaşılmayan "indirim" konusuna böyle saçma cevap verilmez.

1765226406732.webp

Son düzenleme:
bu ürünler lansman fiyattır bu kalitede ürünü 1 ay sonra bulamazsınız

Pek anlamıyorsun sanırım indirim işlerinden. :cool:

Pek anlamıyorsun sanırım indirim işlerinden. :cool:
ne alaka mega zeka tr ye yeni girmiş bir firma ile kasım indirmi olan bir şeyi niye kıyaslayasın megaküp şekeri kıtlayan buraya düşüyor hadi yallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Avantajlı fiyat deyip fiyat paylaşmıyorsun, yarın öbür gün zamlanmış olsa şuanki fiyato nereden bilecek konuyu okuyanlar?

Üstüne bir de fiyat yok diye raporladığım bu konuya moderatör aşağıdaki cevabı veriyor :D Şu forumu sırf Abdullah aklı başında diye yıllardır takip ediyoruz da çoluk çocuğa mı kaldı moderasyon? @Abdullah Hacıgül

Alıntıyı görüntüle
ne alaka mega zeka

"1ST Player ürünleri TR'de" diye başlık attıracak heves nerden geldi? beklediğin bir ürün müydü?

"1ST Player ürünleri TR'de" diye başlık attıracak heves nerden geldi? beklediğin bir ürün müydü?
markayı yeni gördüm foruma paylaştım faydalanmak isteyen faydalansın 1000-1300w psu ürünleri güzel fiyat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,153
Üyeler
186,025
Son üye
Zapkinus55
Geri