Yerin 7 kat altında hindistanda üretilmişş (!)Noname olduklarından veri yok işteÜretici belli değil.
yan sistem olarak kullanıma başladım fakat ileride main yapabilirim belki o anki kafama göreNoname olduklarından veri yok işteÜretici belli değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O sistem için hiç o kadara gerek yok. D.F.X alınabilir ama çok anlamsız olur.
Çok yanlış bir düşünce.Bence ne kadar kaliteli olsa da güç kaynağına bu paralar verilmez.
Aga şu forumda senin kadar bir şeyden anlamayıp aynı zamanda anlıyormuş gibi konuşan görmedim.plat degil gold bu plat olarak bulunmaz
Avantajlı fiyat deyip fiyat paylaşmıyorsun, yarın öbür gün zamlanmış olsa şuanki fiyato nereden bilecek konuyu okuyanlar?ne alaka
bu ürünler lansman fiyattır bu kalitede ürünü 1 ay sonra bulamazsınız
ne alaka mega zeka tr ye yeni girmiş bir firma ile kasım indirmi olan bir şeyi niye kıyaslayasın megaküp şekeri kıtlayan buraya düşüyor hadi yallahBEYAZ SİSTEM TOPLAMAK İSTEYENLER İÇİN VADE FARKSIZ 10 TAKSİT AVANTAJI İLE
![]()
- asko56
- Cevaplar: 63
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Pek anlamıyorsun sanırım indirim işlerinden.![]()
ne alaka mega zekaAvantajlı fiyat deyip fiyat paylaşmıyorsun, yarın öbür gün zamlanmış olsa şuanki fiyato nereden bilecek konuyu okuyanlar?
Üstüne bir de fiyat yok diye raporladığım bu konuya moderatör aşağıdaki cevabı veriyorŞu forumu sırf Abdullah aklı başında diye yıllardır takip ediyoruz da çoluk çocuğa mı kaldı moderasyon? @Abdullah Hacıgül
Alıntıyı görüntüle
markayı yeni gördüm foruma paylaştım faydalanmak isteyen faydalansın 1000-1300w psu ürünleri güzel fiyat"1ST Player ürünleri TR'de" diye başlık attıracak heves nerden geldi? beklediğin bir ürün müydü?
120k'ya ekran kartı, 35k-40k'ya işlemci vs. vs. bunlara bu kadar para verirken bi zahmet 2k'lık güç kaynağı da kullanma.Bence ne kadar kaliteli olsa da güç kaynağına bu paralar verilmez.