Neler Yeni

1TB SSD ÖNERİSİ - 2.400 ₺

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,118
İsim
Hacı

şurayı da okursun sana zahmet ha yetmez diyosan ben sana yabancı sitelerden bilgi çekeceğim haberin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

okudum zaten?

Alıntıyı görüntüle
2 ssd nin de canını okuyan test atmadığın sürece fikrim değişmeyecektir.

~helloworld

80+ Bronze
2 ssd nin de canını okuyan test atmadığın sürece fikrim değişmeyecektir.
şuan ikisi de elimde olsa ben çeker atardım da, cihaz var ssd yok

ben sn580'in daha uzun ömürlü ve uzun vadede daha stabil olacağını düşünüyorum

Çocuğum zırlama ben yazacağımı yazdım. senin kafan almıyor ise benim yapabileceğim bir şey yok

NV3 , SN580'den fersah fersah mı iyi hocam? neyi iyi merak ettim birinin bir yorumu falan var mı? Fersah fersah bir yorum

hani zaten bir şey bilmediğin belli git bari internetten araştır biraz şu mu iyi bu mu iyi falan

Ayrıca sizin SN570 dediğiniz bir alt modeli gibi durduğuna bakmayın aralarında iyi fark var örneğin SN570 PCI 3.0 ,SN580 PCI 4.0
Laptop kullanan birinden bilgisayar parçaları hakkında ders alacak değilim. Utanmasan Ipad kullanacaksın gelip tavsiye veriyorsun burda. Dram'i olmayan bir ssd zayıf bir ssd'dir. Dram'in ne olduğunu bildiğine bile şüpheliyim, o yüzden böyle atıp duruyorsun. En komik olanı da kendin G2 kullanıyor olman.

~helloworld

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Laptop kullanan birinden bilgisayar parçaları hakkında ders alacak değilim. Utanmasan Ipad kullanacaksın gelip tavsiye veriyorsun burda. Dram'i olmayan bir ssd zayıf bir ssd'dir. Dram'in ne olduğunu bildiğine bile şüpheliyim, o yüzden böyle atıp duruyorsun. En komik olanı da kendin G2 kullanıyor olman.
Beyin yok vallahi ya. lan laptopla ne alakası var homo erektus illa hakaret ettireceksin. Ulan elimden kaç bilgisayar geçti haberin bile yok niye G2 aldığımdan haberin bile yok ,beyin de yok ,kapasite hiç yok. Bütçem olsaydı onun lazım olduğu zaman zaten almazdım sana da açıklamak zorunda değilim bunu. Sen bence sesini kes diyaloga girme hiç

Beyin yok vallahi ya. lan laptopla ne alakası var homo erektus illa hakaret ettireceksin. Ulan elimden kaç bilgisayar geçti haberin bile yok niye G2 aldığımdan haberin bile yok ,beyin de yok ,kapasite hiç yok. Bütçem olsaydı onun lazım olduğu zaman zaten almazdım sana da açıklamak zorunda değilim bunu. Sen bence sesini kes diyaloga girme hiç
Hala mırın kırın edip lafı geveleyip sadece hakaret ediyor, yazık. Allah ailene sabır versin. Hem bir şey bildiği yok hem millete yalan yanlış bilgiler vererek yanlış yola sürüklüyor. Önerdiğin ssd'yi alan arkadaş yarın öbürsü gün ''ben bunu 3k diye aldım niye sadece 1k oluyor'' diye gelip yazar buraya.

Top Bottom