air force’un kısa versiyonu var hocam air force tarzı sevemiyorum maalesefAir forcenin midi güzel geliyor bana
Nike Air Force 1 Mid '07 Erkek Ayakkabısı. Nike TR
Nike Air Force 1 Mid '07 Erkek Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
Adidas Superstar al geç.. Her türlü kombine çok rahat uyum sağlayan best bir ayakkabı.max 2-3k bütçem var genelde bol giyinmeyi seviyorum blazer mid tarzında birşeyler düşünüyorum ama kararsızım ayakkabı önerebilir misiniz?
adidas forum low çok güzel ayakkabımax 2-3k bütçem var genelde bol giyinmeyi seviyorum blazer mid tarzında birşeyler düşünüyorum ama kararsızım ayakkabı önerebilir misiniz?
Nike outlet magazasi varsa yakınında gidip bakabilirsin kış diye fazlaca indirim var (eski sezon veya tek numara kalanlar oluyor)max 2-3k bütçem var genelde bol giyinmeyi seviyorum blazer mid tarzında birşeyler düşünüyorum ama kararsızım ayakkabı önerebilir misiniz?
daha çok bilekli tarzı seviyorum be kanka blazer midler gibiAdidas Superstar al geç.. Her türlü kombine çok rahat uyum sağlayan best bir ayakkabı.
af1 var knk ama başka tür bir ayakkabı arıyorum blazer mid tarzıAf1 in istediğin versiyonunu al. 10 numara ayakkabı bence.
keşke daha önce görseydim downshifter 12 ye 1250 tl ödemezdimNike outlet magazasi varsa yakınında gidip bakabilirsin kış diye fazlaca indirim var (eski sezon veya tek numara kalanlar oluyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:
2-3k ya ayakkabi arayan adama indirim soylemisim yeni farkettim
under armour düşünüyor musun reisdaha çok bilekli tarzı seviyorum be kanka blazer midler gibi
af1 var knk ama başka tür bir ayakkabı arıyorum blazer mid tarzı
keşke daha önce görseydim downshifter 12 ye 1250 TL ödemezdim
Ne için? Gün içi kullanım yada nadir kulanim?max 2-3k bütçem var genelde bol giyinmeyi seviyorum blazer mid tarzında birşeyler düşünüyorum ama kararsızım ayakkabı önerebilir misiniz?